Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'yı, Arda Turan getiriyor - Son Dakika
Spor

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'yı, Arda Turan getiriyor

İsmi Beşiktaş'la geçen Diego Costa hakkında İtalyan gazeteci Giusy Pirosa, sözleşmesinde yer alan bir madde nedeniyle İspanyol futbolcunun Avrupa'nın 5 büyük liginden birine imza atamayacağını ileri sürdü. Beşiktaş'ın yanı sıra Benfica'nın da talip olduğu 32 yaşındaki golcünün, Arda Turan'a görüşünü sorduğu öğrenildi. Öte yandan Aralık 2022'ye kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi olan Costa'nın takımdan ayrılması bekleniyor.

23.05.2021 14:31  Güncelleme: 15:08

İtalyan gazeteci Giusy Pirosa, Diego Costa'nın Serie A'ya gidemeyeceğini iddia etti… La Gazzetta Dello Sport'ta 20 Mayıs'ta yer alan, Beşiktaş ve Benfica dışında Serie A'dan da takımların Brezilya asıllı İspanyol oyuncuya olan ilgisini değerlendirdi.

Atletico Madrid'in devre arasında Brezilya asıllı oyuncunun sözleşmesini feshederken, 2022 yılının sonuna kadar Avrupa'nın 5 büyük liginden bir takımla sözleşme imzalamasını engelleyen bir madde koydurduğunu iddia etti.

ARABİSTAN VE ÇİN İLGİSİ

Eğer Costa, 2022 Aralık ayına kadar İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere ya da Fransa liglerinden birisinde oynamak isterse Atletico'ya 10 milyon euro tazminat ödemek zorunda olduğunu yazdı. Pirosa'ya göre Costa, ocak ayında Suudi Arabistan'tan iki yıl için gelen 17 milyon dolarlık teklifi kendisi için 10 milyon euro ödeyecek bir takım bulabileceği için reddettiğini belirtti.

ARDA'YA SORDU

Ancak bu rakamı bulamayan Costa'nın büyük hayal kırıklığı ile kendisine teklif yapan Türk, Çin ve Brezilya takımları arasında kaldığı aktarıldı. Costa'nın, Beşiktaş ve Türk kulüplerini Arda'ya sorduğu, olumlu görüşler aldığı belirtildi.

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa\'yı, Arda Turan getiriyor

Son Dakika Spor Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'yı, Arda Turan getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Sen kendini al götür : Arda bi futboldan artık uzak dur ya 19 26 Yanıtla
  • İsmail: Belliki arda okeye dördüncü arıyor 22 3 Yanıtla
  • ali: arda sen karizmayı çizdirdin bir sefer halk seni istemiyor 11 12 Yanıtla
    İsa gün: Kardeşim hakaret etmeye gerek yok adam en büyük kariyerin sahibi 1 2
  • Semih: Zaten Emekli olan Futbolcular hep Türkiyeye geliyor bu yeni bir olay degil 20 2 Yanıtla
  • Murtaza : Diefo contanın ardından cristiafo ronaldoyu da getirsin 8 5 Yanıtla
  • Fenerli : Türk takımları gibi enayi takım varmiki .adam emekli ikramiyesi ve yüksek emekli maaşı almaya geliyor 5 1 Yanıtla
  • Arda da Emre gibi sportif direktör sonra : Sonrada teknik adam herlade 3 1 Yanıtla
  • Oldu mu şimdi?: bende Arda duran kendine butik falan açsın bu saatten sonra bi cacık olmaz:) kupa gitti geri dönmez daha 4 0 Yanıtla
  • Deniz: Huzur evinemi getiriyor bu yasta adami 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement