Elazığspor'dan Yardım Çağrısı - Son Dakika
Spor

Elazığspor'dan Yardım Çağrısı

Elazığspor\'dan Yardım Çağrısı

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, Bank Asya Ligi'nde mücadele etmek için yeteri ekonomik güçlerini bulunmadığını belirterek, takıma destek çağrısı yaptı.

04.07.2011 17:55

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, Bank Asya Ligi'nde mücadele etmek için yeteri ekonomik güçlerini bulunmadığını belirterek, takıma destek çağrısı yaptı.

Bu yıl Bank Asya Ligi'nde mücadele edecek Elazığspor, imkanları çerçevesinde lig hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu bugün yaptığı basın toplantısında kulübün ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu açıkladı. Elazığ sporun önemli bir sorunu olduğunu belirten Başkan Şatıroğlu, "Kulübüzün bir çok sorunu var. Bunlardan birincisi vergi borcu. Biz hep kurumsallaşmaktan bahsettik. Elazığspor en borçlu döneminde bile asla kurumsallaşmadı. İyi yönetilmemenin sonucu olarak 7-7. 5 milyonluk bir borçla karşı karşıya kaldık. Son yasayla vergi borçlarının yapılandırılması için girişimleri yaptık. 30 Haziran'da ödememiz gereken ilk taksiti ödeyemedik. Elazığspor'un sürekli çalışan yöneticileri, belediye başkanı, vali ile birlikte 30-40 kişi sayesinde ilerde iyi bir yere gelmesi zor olacak" dedi.

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, taraftara da destek çağrısında bulunarak, "Ben Elazığlıyım diyen herkesin yardım etmesi gerekiyor. 350 bin merkez nüfuslu bir şehirdeyiz. Herkes 5 TL. vermiş olsa 3 milyon TL. gibi bir rakam olur. Çorbanın içine herkes bir tutam tuz atmalı. Bütün Elazığlılar'ın desteğini bekliyoruz. Elazığ'da çok sayıda sivil toplum kuruluşları var. Manevi desteklerinin yanı sıra maddi desteklerine de ihtiyacımız var. Elazığspor, Elazığ'ın malıdır. Elazığlar'ın sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalarını ve desteklerini istiyoruz. Ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Yapı Kredi Bankası Harput Şubesi'nde hesabımız var. Yardım etmek isteyenler 86611491 nolu hesaba bağışta bulunabilirler" diye konuştu.

(SS) - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Elazığspor'dan Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement