Elazığspor Penaltılarla Güldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığspor Penaltılarla Güldü

Elazığspor Penaltılarla Güldü
17.12.2013 23:36  Güncelleme: 23:38

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Elazığspor, normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmada penaltılar sonucunda Karabükspor'u kupa dışına itti.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 3. Tur'da büyük sürprizler yaşanan Türkiye Kupası'nda, 4. Tur karşılaşmasında Karabükspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Emre Özkan'ın ve Pape Sow'un kendi kalelerine attığı gollerle mücadele uzatmaya gitti. 15'er dakikadan oynanan uzatmalarda da beraberlik bozulmayınca, bir üst tura yükselen ekip penaltılar sonucunda belli oldu.

Karabükspor'da İlhan ve Ahmet İlhan penaltı atışlarından yararlanamazken, Elazığspor'da ise Serdar, Moore, Pape Sow ve Köksal penaltıyı gole çevirdi ve Elazığspor, Karabükspor'u penaltılar sonucunda 5-3 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi başardı.

Karabükspor-Elazığspor karşılaşmasının detayları için tıklayın

Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların programı şöyle;

Yarın:

13: 00 Tokatspor - Kayserispor ( Gaziosmanpaşa Stadı)

16: 00 Eskişehirspor - Fethiyespor (Atatürk Stadı)

18: 30 Galatasaray - Balıkesirspor (Atatük Olimpiyat)

20: 30 Bucaspor - MP Antalyaspor (Yeni Buca Stadı)

Perşembe:

14: 30 Sivasspor - Nazilli Belediyespor (4 Eylül Stadı)

17: 00 K.Erciyesspor - Akhisar Belediyespor (Kadir Has Stadı)

20: 00 Bursaspor - İnegölspor (Atatürk Stadı)

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Elazığspor Penaltılarla Güldü - Son Dakika


Advertisement