Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum? - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum?

Emre Belözoğlu ile eski futbolcu Serhat Akın arasındaki gerilim giderek artıyor. Akın, Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu. Şimdi bana sallıyor" sözlerine, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım" şeklinde yanıt verdi.

11.03.2024 21:12  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Emre Belözoğlu ile yorumculuk yapan Serhat Akın arasında yaşanan gerilim giderek artıyor.

"ODAMIZA GİREMİYORDU"

Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat Akın hakkında "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" demişti.

"SANA MI SORACAĞIM OĞLUM?"

Yaşanan tüm bu gerilimin ardından Serhat Akın'dan da Emre Belözoğlu'na yanıt gecikmedi. Akın Emre Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu" sözlerine çok sinirlenirken, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Serhat Akın'ın, "Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz. Saygı duyarsın ama efsane olarak adlandıramazsın. Ben 3 şampiyonluk gördüm, o 2 şampiyonluk gördü Fenerbahçe'de. Galatasaray'da ise UEFA Kupası, 4 lig şampiyonluğu ve diğer kupalar kazandı nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" demesi tartışmaları alevlendirmişti.

Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum?
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Ali Arslan: Serhat FB nin çocuğu Emre Belözoğlu kimin çocuğu 214 59 Yanıtla
    veysel unlu: Süper 19 10 Ertan Çelik: Siz yarı yolda asam satarsınız. Şaşırdık mı hayır 11 0
  • Alperen Umut: Bir Trabzonlu Olarak helal olsun emre belezoglu verdin yalı çocuğunun çocuklarına gereken cvbi 75 175 Yanıtla
    Mehmet Azmi Günal: Aaaa Trabzon'dan adam çıktı,, şaşırdık 51 26 Mehmet Azmi Günal: Trabzon'dan adam çıktı 31 16 Mehmet gönül: Bu bir umuttur adlı kışı aslında kurt ama çakal kılığında geziyor seni salata saraylı seni 14 5
  • H celik: Şirin gözükme çabaları serhat beyin 70 153 Yanıtla
  • Musti Konyali: Düne kadar emre emre diye bagiran fenerliler bugün emreyi gömüyorlar Hayirdir adam dogrulari söyledi diye agrinizami gidiyo yazik sadece yazik 59 85 Yanıtla
  • Fatih Yildiz: Serhat ve Emre ikiside fenerin köpekleri 39 75 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement