Brezilya yolcusu! Enner Valencia Fenerbahçe ile anlaşamadı, Internacional'e transfer oluyor - Son Dakika
Spor

Brezilya yolcusu! Enner Valencia Fenerbahçe ile anlaşamadı, Internacional'e transfer oluyor

Fenerbahçe ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya varamayan Enner Valencia, Internacional ile anlaştı. Brezilya'dan Globo Esporte'de yer alan habere göre 33 yaşındaki forvet, Fenerbahçe ile son maçına Başakşehir karşısında çıkacak ve ardından Brezilya'ya gidecek. Valencia, gelecek hafta içi kendisini 'uzun süreli' şekilde Internacional'e bağlayan sözleşmeye imza atacak. Valencia, bu sezonki performansıyla lige damga vuran ve gol kralı olan bir futbolcu olarak dikkat çekiyor.

08.06.2023 17:22  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig devi Fenerbahçe ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya varamayan Enner Valencia, Internacional ile el sıkıştı. Brezilya'dan Globo Esporte'de yer alan habere göre 33 yaşındaki forvet, Fenerbahçe ile 11 Haziran'da son maçına Başakşehir karşısında çıkacak ve ardından Brezilya'ya gidecek.

BREZİLYA'YA GİDECEK

Bu sezonki performansıyla lige damga vuran ve gol kralı olan Valencia, gelecek hafta içi kendisini 'uzun süreli' şekilde Internacional'e bağlayan sözleşmeye imza atacak.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞAMADI

Başarılı performansıyla taraftarın sevgilisi olan Valencia, sarı-lacivertlilerden 3 yıllık ve 2.5 milyon euronun üzerinde kontrat istemiş ancak Fenerbahçe, 2+1 yıllık kontrattan fazlasını vermeye yanaşmamıştı.

Fenerbahçe taraftarını kahredecek haber! Yıldız futbolcu, yeni takımı ile el sıkıştı

LİG'DE 29 GOL KAYDETTİ

Süper Lig'in gol krallığı listesinde zirvede yer alan Valencia, 1 kez hat-trick yaparken, 1 maçta da rakip filelere 4 gol atma başarısı gösterdi. 6 mücadelede 2'şer gol atan yıldız golcü, 31 Süper Lig maçında 29 gole imza attı.

Brezilya yolcusu! Enner Valencia Fenerbahçe ile anlaşamadı, Internacional\'e transfer oluyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Brezilya yolcusu! Enner Valencia Fenerbahçe ile anlaşamadı, Internacional'e transfer oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: ha 3 yıl, ha 2 1 yıl anlaşılamaması enteresan, böyle bir oyuncu almak istesen daha ucuza bulamazsın... başkan, başkan, öğrenemedin gitti bu işleri... 0 0 Yanıtla

Advertisement