Erol Bedir: 'Göztepe Maçında Hedefimiz 3 Puan' - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erol Bedir: 'Göztepe Maçında Hedefimiz 3 Puan'

Erol Bedir: \'Göztepe Maçında Hedefimiz 3 Puan\'
24.01.2018 15:25

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçta, rakiplerinin ilk golünün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi gerektiğini savunarak, hakemlere tepki gösterdi.

Kulüp tesislerindeki antrenman sahasında gazetecilere açıklamada  bulunan Bedir, Galatasaray karşısında özellikle ikinci yarıda etkili futbol  oynadıklarını ancak hakemin verdiği kararların maçın önüne geçtiğini iddia etti.
Bedir, Kayserispor'un hakem hatalarına rağmen hedeflerine emin  adımlarla ilerlediğini belirterek, şöyle konuştu:
"Ülke gündeminde sadece Kayserispor'un ikinci yarıda oynadığı futbol  yok. Maç başlar başlamaz, hakemin vermemiş olduğu ofsayttan 1-0 mağlup  başlatılmış olmamız da gündemde. Hakemin hata yapması, sahanın soğukluğu, zeminin  kötü olması bize bahane olmamalı, her ne olursa olsun sahadan puanlarla  çıkmalıyız. Hedefimize ulaşabilmemiz için içeride dışarıda puan almak  durumundayız. Hedeflerimize varabilmemiz için 55-60 civarında puan toplamamız  lazım, 30'u var. 25-30 civarında daha puan almamız gerekiyor."
"Mutlaka puanlar almamız lazım"
Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda, aynı puana sahip oldukları  Göztepe ile önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Erol Bedir, "Göztepe, bire  bir mücadele ettiğimiz, aynı hedeflere koştuğumuz, puan puana olduğumuz bir  takım. Mutlaka puanlar almamız lazım. Hedefimiz 3 puan. Hem kaybettiklerimizi  telafi etmek hem de rakibimizle arayı açıp nefes alabilmek adına galibiyet için  oraya gideceğiz." ifadelerini kullandı.
Bedir, Göztepe maçında kaybedecekleri bir şeyleri olmadığını,  rakiplerinden korkmadıklarını ve kazanacaklarını inandığını dile getirdi.
Devre arası transferlerinin her açıdan riskli olduğunu ama  kendilerinin bu noktada takıma uyumlu, başarılı takviyeler yaptıklarını belirten  Bedir, yeni transferleri William Douglas de Amorim'in kalitesini iki maçta  gösterdiğini dile getirdi. Bedir, "Devre arasında transfer yapmak riskli ama  sağlam yaparsanız risk yok. Başakşehir Arda'yı aldı, Arda bir risk mi? Değil.  Arda kendisini kanıtlamış, bilinen ve hocasının kendisini sevdiği bir oyuncu.  Gelir gelmez de golünü attı. Amorim hocamızın daha önceki öğrencisi. Önümüzdeki  haftadan itibaren Amorim'i başka türlü izleyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
"Güzel günler bizi bekliyor"
Başkan Bedir, Kayserispor'un kadrosunun yapılan takviyelerle daha da  güçlendiğini vurgulayarak, şunları aktardı:
"Kravets'i söylemeye gerek yok, tüm Türkiye'nin, Avrupa'nın bildiği  bir oyuncu. Çok fit durumda ama maç eksiği var. Zannediyorum önümüzdeki haftadan  itibaren de Türkiye Kravets'i konuşmaya başlayacak. Kayseri taraftarı da  alternatifi daha bol bir takıma sahip olacak. Eğer bu sezon istediğimiz hedeflere  ulaşmış olursak gelecek sezon çok fazla transfer ihtiyacımız olmadan, her takım  transfer için çabalarken biz kampımıza gidip yeni sezon hazırlıklarını daha bir  güvenle yapacağız. Güzel günler bizi bekliyor."
Antrenman
Kayserispor, Süper Lig'de Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını  kulüp tesislerinde, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirdiği  antrenmanla sürdürdü.
Koşuyla başlayan antrenmanda, şut ve 5'e 2 top kapma çalışmaları  yapıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Erol Bedir: 'Göztepe Maçında Hedefimiz 3 Puan' - Son Dakika


Advertisement