Erzurumspor FK-Teksüt Bandırmaspor maçı Giresun'da oynanacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurumspor FK-Teksüt Bandırmaspor maçı Giresun'da oynanacak

Erzurumspor FK-Teksüt Bandırmaspor maçı Giresun\'da oynanacak
08.08.2023 17:24

Erzurumspor FK ile Teksüt Bandırmaspor arasındaki maçın, Kazım Karabekir Stadyumu'ndaki çalışmaların tamamlanamaması nedeniyle Giresun'da oynanacağı açıklandı. Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez'e ve her iki camiaya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Trendyol 1. Lig'in ilk hastasındaki Erzurumspor FK-Teksüt Bandırmaspor maçının Giresun'da oynanacağı bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "13 Ağustos Pazar günü saat 19.15'de Bandırmaspor ile oynayacağımız müsabaka, Kazım Karabekir Stadyumu'nda yapılan çalışmaların ilk maça yetişememesi sonucu, Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacaktır." denildi.

Açıklamada, Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez'e ve her iki camiaya desteklerinden ötürü teşekkür edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erzurumspor FK-Teksüt Bandırmaspor maçı Giresun'da oynanacak - Son Dakika


Advertisement