Erzurumspor, Mehmet Özdilek'le Yükselişe Geçti - Son Dakika
Spor

Erzurumspor, Mehmet Özdilek'le Yükselişe Geçti

Erzurumspor, Mehmet Özdilek\'le Yükselişe Geçti

Süper Lig'de sezona iyi başlaşamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktörlüğe Mehmet Özdilek'in getirilmesiyle yükselişe geçti.

12.11.2018 15:05

Ligde ilk 7 haftada 2 puan alabilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor,  teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 5 lig maçında ise 2 galibiyet,  3 beraberlikle 9 puan topladı.
Sezona, 17 yıl aradan sonra Süper Lig heyecanıyla başlayan  Erzurumlular, takımlarından bekledikleri galibiyeti ligin ilk 6 haftasında  göremediği için büyük üzüntü yaşadı.
Takımın bu kötü gidişatına "dur" demek isteyen mavi-beyazlı ekibin  yönetimi ligin 6. haftasında takımı Süper Lig'e taşıyan teknik direktör Mehmet  Altıparmak ile yollarını ayırdı.
Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanına teknik direktörsüz  giden ve 1-0 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, galibiyet hasretini  sürdürdü.
"Şifo Mehmet" takıma "şifa" oldu
Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftasında galibiyet yüzü görmeyen ve zor  günler geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, "Şifo Mehmet" lakaplı Mehmet  Özdilek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Mavi-beyazlı ekip, Mehmet Özdilek ile çıktığı ilk maçta 8. haftada  sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı  ve büyük sevinç yaşadı.
Daha sonra ligde sırasıyla Trabzonspor ile 0-0, Kasımpaşa ve  Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Göztepe'yi de  2-1 mağlup ederek, Mehmet Özdilek ile yenilmezlik serisi yakaladı.
Forvet oyuncularından gol sesi yok
Erzurum ekibinde sezon başı büyük umutlarla transfer edilen golcü  futbolcular Ridge Munsy ve Lennart Thy, şu ana kadar ligde meşin yuvarlağı  filelerle buluşturamadı. Takımın ligde 12 maçta attığı 10 golü orta saha ve savunma oyuncuları  kaydetti.
Orta saha oyuncularından Jasmin Scuk (2), İbrahim Akdağ  (2), Taylan  Antalyalı (2), savunma oyuncularından da Lokman Gör (2), Leo Schwechlen (1) ve  Auremir Dos Santos (1) skora kattı yaptı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Erzurumspor, Mehmet Özdilek'le Yükselişe Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement