Faruk Süren'den Adaylık Sinyali ve 'Şampiyonluk' İddiası - Son Dakika
Spor

Faruk Süren'den Adaylık Sinyali ve 'Şampiyonluk' İddiası

Faruk Süren\'den Adaylık Sinyali ve \'Şampiyonluk\' İddiası

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, 26 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde başkanlığa aday olması için kendisine teklifler yapıldığını açıkladı. Süren ayrıca kaybedilen Gençlerbirliği maçının Galatasaray'ı şampiyon yapacağını iddia etti.

13.04.2018 12:55

Akif Taş/ Skorer Özel

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Skorer.com'a özel açıklamalar yaptı ve başkanlığa aday olabileceğinin sinyallerini verdi. Süren ayrıca kaybedilen Gençlerbirliği maçının Galatasaray'ı şampiyon yapacağını iddia etti.

Süren'in açıklamaları şöyle;

"KONSENSUS SAĞLANMASI GEREK"

Benim çok değer verdiğim, genç bir grup Galatasaraylı arkadaş bana başkan olmam yönünde teklifte bulundular. Galatasaray'ın ayağa kalkması için bir konsensus sağlanması lazım. Kulübün yeniden fabrika ayarlarına dönmesi lazım. Bir konsensus sağlanırsa bunu düşünebilirim. Hayat tarzım değişecek, ailemle konuşacağım, bir değerlendirme yapacağım.

TEKLİFİ KİMLER YAPTI?

106-107-108-109 döneminin arkadaşları.. Mesela Celal Gürcan var mesela, o  gruptan böyle bir talep oldu. Beni rahat bırakmayacaklar (gülerek).

'GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA ŞAMPİYON OLDUK'

Gençlerbirliği maçtan sonra şampiyon olduk. Şampiyonluğa inanıyorum. Pazar günü Başakşehir'i yenmemez gerek, yenemezsek şampiyon olamayız. Berabere kalırsak Fenerbahçe 1 puan farka indirebilir. Beşiktaş kazanacak muhakkak. O zaman işler değişebilir. Galibiyetten başka çaremiz yok.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Faruk Süren'den Adaylık Sinyali ve 'Şampiyonluk' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement