Fatih Arda İpcioğlu, Kayakla Atlama Dünya Kupası'nda 20. oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih Arda İpcioğlu, Kayakla Atlama Dünya Kupası'nda 20. oldu

14.12.2024 22:47

Fatih Arda İpcioğlu, Almanya'da düzenlenen Kayakla Atlama Dünya Kupası'nın 4. ayağında 20. sırayı aldı.

Kayakla Atlama Dünya Kupası'nın Almanya'da düzenlenen 4. ayağında yarışan Fatih Arda İpcioğlu, ilk gün finalinde 20. sırayı aldı.

Türkiye Kayak Federasyonunun açıklamasına göre, Titisee-Neustadt kasabasının ev sahipliği yaptığı organizasyonun ilk günü sona erdi.

Elemelerdeki 120 metrelik atlayışıyla finale çıkan Fatih Arda, 132 metrelik derecesiyle ilk 30'a girdi ve 2. tur atlayışlarına hak kazandı.

Fatih Arda, bu turda ise 134.5 metreye atlayıp 250 puana ulaştı ve Türkiye'nin Kayakla Atlama Dünya Kupası tarihindeki en iyi derecesini elde etti.

Organizasyonda mücadele eden bir diğer milli sporcu Muhammed Ali Bedir de 110 metrelik derecesiyle finale yükseldi. Muhammed Ali, 94,6 puan aldığı (117,5 metre) finali 45. sırada tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatih Arda İpcioğlu, Kayakla Atlama Dünya Kupası'nda 20. oldu - Son Dakika


Advertisement