Fatih Terim çileden çıktı, Falcao hakkında kesin kararını verdi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim çileden çıktı, Falcao hakkında kesin kararını verdi

Süper Lig'de Galatasaray, 11 maçta aldığı 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyor. Devre arasına kadar minimum kayıpla süreci atlatmak isteyen sarı-kırmızılılarda Falcao sabırları taşırdı. Fatih Terim, yıldız isimle yolların ayrılması ve yerine transfer yapılması gerektiğini yönetime bildirdi.

18.12.2020 12:21  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray devre arasına kadar puan kaybını en az seviyede tutmak isterken bir yandan transfer çalışmalarına başladı. Takıma transfer edilecek oyuncular kadar yolların ayrılacağı isimler merak konusu oldu.

Hem teknik heyet hem de yönetim büyük umutlarla transfer edilen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'dan ligin ikinci yarısı için ümidini kesti.

BARDAK TAŞTI! FORVET KESİN OLARAK ALINACAK

Teknik direktör Fatih Terim, yıldız golcünün umursamaz tavırlarından bıktı ve son kararını verdi. 34 yaşındaki golcünün ciddi bir sorun yaşamamasına rağmen 1.5 aydır takımdan uzak kalması bardağı taşırdı.

Falcao gitse de kalsa da devre arasında kesinlikle yeni bir forvet takviyesi istediğini yönetime bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca ara transfer döneminde alınacak yeni forvetin kiralama yerine uygun bonservisle alınmasını istedi.

Sarı-kırmızılı teknik adam yeni forvetin genç olması konusunda da yönetime raporunu verdi.

VURDUMDUYMAZ TAVIRLARI DA ETKİLEDİ

MLS ekiplerinden David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin talip olduğu iddia edilen Radamel Falcao'nun Galatasaray'da oynasa da oynamasa da aldığı 5 milyon euronun rahatlığıyla hareket etmesi de yönetimde tedirginlik yaratıyor. Tecrübeli futbolcunun vurdumduymaz tavırlarında bu rahatlığın etkili olabileceği belirtiliyor.

29 MAÇ OYNADI, 29. MAÇINI KAÇIRACAK

Öte yandan Falcao, bugün oynanacak Fatih Karagümrük maçının kadrosuna dahil edilmemesi halinde Galatasaray kariyerindeki 29. maçını kaçırmış olacak. 34 yaşındaki golcünün görev yaptığı ve kaçırdığı maç sayıları böylece eşitlenmiş olacak.

(Milliyet)

Fatih Terim çileden çıktı, Falcao hakkında kesin kararını verdi

Son Dakika Spor Fatih Terim çileden çıktı, Falcao hakkında kesin kararını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • .....: o kadar garanti para verirsen adam oynamaz tabi. maç başı ücret koy bakalım adam nasıl oynuyor 32 7 Yanıtla
  • ank: FATİK BU İŞİ ÇÖZER FATİK 9 17 Yanıtla
  • hakkoş: parasını fatik hoca ve servisçi vermeli... 8 17 Yanıtla
  • yıldırım hızında: iyi adam olsaydı galatasaraya gelmezdi. göndermenin yollarını arayın sayın yönetim. tabi göndermeyi becerebilirseniz. 7 11 Yanıtla
    121345: NİYE? GALATASARAY'A İYİ ADAM GELMEZ Mİ? 0 1
  • ali: fatih hoca falkaoya pas atan yok surekli markaj adam ne yapsın ronoldada cok para alıyor şu kim kac para alıyor aldıgı paranın hakkını vermiyor lafını biz milliet olarak ne zaman bırakacagız adamın formma satışını yapsak adamın aldıgı parayı cıkartırız bence birde niye ikili santrafor oynamıyoruz 4 5 Yanıtla

Advertisement