Fener'in yeni teknik patronu Jorge Jesus, Samandıra'da teftişte! 5 yıldızlı yeni arma önünde poz verdi - Son Dakika
Spor

Fener'in yeni teknik patronu Jorge Jesus, Samandıra'da teftişte! 5 yıldızlı yeni arma önünde poz verdi

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı ve resmi imza için geri sayıma geçtiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Can Bartu Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Portekizli hocanın verdiği pozlardan en dikkat çekeni ise Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı arması önündeki pozu oldu.

02.06.2022 12:40  Güncelleme: 12:44

Yeni sezonda mutlak galibiyet hedefleyen Fenerbahçe, bu doğrultuda yürüttüğü çalışmalar sonucu ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaştı. İstanbul'a gelen Portekizli hocanın Samandıra Can Bartu tesislerini gezdiği anların fotoğrafını sarı-lacivertliler sosyal medyadan paylaştı.

Jorge Jesus, Samandıra'da! Fenerbahçe'nin yeni arması önünde poz verdi

JORGE JESUS, 5 YILDIZLI FENERBAHÇE LOGOSU ÖNÜNDE POZ VERDİ

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından görüşmelere başlandığı KAP'a duyurulan Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Can Bartu Tesislerimizi gezdi. Jorge Jesus'a tesislerimizde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de eşlik etti. Portekizli teknik adam, Can Bartu Tesislerimizde önce FenerLAB, fitness salonunu, masaj odalarını, toplantı salonunu, soyunma odalarını ve restoranı gezerek bilgi aldı. Samandıra personeliyle de tanışan teknik adam daha sonra tesislerimizde bulunan çim sahaları gezdi." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus, Samandıra'da! Fenerbahçe'nin yeni arması önünde poz verdi
Fener\'in yeni teknik patronu Jorge Jesus, Samandıra\'da teftişte! 5 yıldızlı yeni arma önünde poz verdi

Son Dakika Spor Fener'in yeni teknik patronu Jorge Jesus, Samandıra'da teftişte! 5 yıldızlı yeni arma önünde poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hüseyin Ermurat: Ya bir açıklasın nekadara aldığı hocayı kaç senelik telif etti senesi dolmadan yolarsa nekadar para verecek yazık bu ülkenin parasına hoca ne yapacak golmu atacak iki hafta kötü gitsin yoluyorsunuz istikrar olmaz böyle hem paraya yazık dünyada başarılı olan hocaların kulübün çok parası var istediği topçu geliyor lig bitmiş Pele gelse boş 0 0 Yanıtla

Advertisement