Fenerbahçe yönetimi, takımdan ayrılması beklenen Caner Erkin'den doğacak boşluğu Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak'ı alarak doldurmak istiyor. Sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bonservis bedeli ödenmeyecek olması da Eren transferini ön plana çıkarıyor.
LİGİN EN ÇOK ASİST YAPAN OYUNCULARINDAN
Başarılı yıldız bu sezon 27 maçta 7 asistlik performansıyla dikkat çekerken, ligin en fazla asist yapan oyuncuları arasında yer aldı.
BA KALMAK İSTİYOR
Sezon başında Porto'dan kiralanan Ba, Fenerbahçe'de kalmak istediğini söyledi. Senegalli stoper, "Müslüman bir ülkede yaşamak çok güzel. Türkiye'yi ve İstanbul'u ailece sevdik. İnsanı, ibadetini rahatça yapabileceği bir yerde yaşaması kadar hiçbir şey mutlu edemez. Umarım Fenerbahçe bonservisimi alır, burada kalırım" diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe, Caner Erkin Yerine Eren Albayrak'ı Transfer Edecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)