Fenerbahçe'de Transfer Zirvesi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Transfer Zirvesi

Fenerbahçe\'de Transfer Zirvesi

Ersun Yanal krizi sonrası bu sezon başkan Aziz Yıldırım için daha da önem kazandı.

15.08.2014 12:18

Yeni sezon öncesi şampiyonluğun en önemli favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de yaşanan Ersun Yanal krizi bir anda rüzgarı tersine döndürmüştü. Tecrübeli hocanın özel hayatıyla ilgili tüm ayrıntılar ortaya çıkarken başkan Aziz Yıldırım’ın bu süreçteki tutumu ve açıklamaları camianın büyük kısmının eleştirilerini aldı. Tepkilerin büyümesi ve yönetimden de istifa seslerinin yükselmesi başkanı da rahatsız etti. Önceki gün bu konuyla ilgili resmi siteden bir açıklama yapıldı, “Yeni bir dönem başladı. Bundan sonra tek muhatabamız İsmail Kartal’dır” denildi.

Başkan gözünü kararttı

Ersun Yanal konusuna nokta koyan Aziz Yıldırım’ın artık tek bir hedefi var: Şampiyonluk... Özellikle yaşanan son krizden sonra bu, Sarı-Lacivertliler’in patronu için daha önemli hale geldi. Galatasaray’la kıyasıya verilecek olan 20. şampiyonluğun yanı sıra göreve getirilen İsmail Kartal’ın da, Yanal’ı aratmaması gerekiyor. Yıldırım, bu yüzden hiçbir fedakârlıktan kaçınmak istemiyor.

Mevkiler belli

Bizaat kendi kararıyla güvenip göreve getirdiği İsmail Kartal’ın başarılı olmasını isteyen Aziz Yıldırım, deneyimli teknik adamla bir görüşme yaptı, "Ben senden 4. yıldız istiyorum” diyerek söze başlayan Yıldırım, Eğer senin de benden bir isteğin varsa şimdi söyle. Ne istiyorsan yapalım” dedi. Şimdiye kadar her açıklamasında, "Transfer yapmayacağız. Kadromuz yeterli” diyen Yıldırım, Kartal’ın rapor vermesi halinde transferin son günlerinde bomba patlatabilir. İsmail Kartal’ın bu gelişme üzerine detaylı bir rapor hazırlayacağı ve özellikle sağ bek ile forvete birer yerli takviyesi isteyebileceği belirtiliyor.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Transfer Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement