Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından

Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından

Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından Fenerbahçe Başantrenörü Dikeoulakos Agresif bir defans ve akıllı bir hücumla oyunu kazandık Galatasaray Başantrenörü Memnun Çok basit hatalar yaptık Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü George Dikeoulakos, derbi maçta Galatasaray'ı mağlup eden oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

14.02.2016 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Dikeoulakos Agresif bir defans ve akıllı bir hücumla oyunu kazandık

Galatasaray Başantrenörü Memnun Çok basit hatalar yaptık

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü George Dikeoulakos, derbi maçta Galatasaray'ı mağlup eden oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Galatasaray'ı 75-62 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe'nin başantrenörü George Dikeoulakos, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, Oyuncularım iyi bir karakter gösterip, karşılaşmaya iyi konsantre oldular. 3. periyotta konsantrasyonumuzu kaybettik. Son periyotta başladığımız gibi bitirdik. Agresif bir defans ve akıllı bir hücumla oyunu kazandık dedi.

Fenerbahçeli oyuncu Gökçe Doğan da evlerinde galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise, oyunun büyük bölümünde istediklerini yapamadıklarını vurgulayarak, Son zamanlarda kırılgan bir duruma geldik. Planladığımız gibi oynayamadık. Çok basit hatalar yaptık. Milli takım arasında toparlanıp önümüze bakacağız diye konuştu.

Galatasaraylı oyuncu Ayşegül Günay da çalıştıklarını sahaya yansıtamadıklarını ve basit hatalarla kaybettiklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement