Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Fenerbahçe Kulübünün olağan yüksek divan kurulu toplantısı başladı.

28.10.2017 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübünün olağan yüksek divan kurulu toplantısı başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantının başında, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı, eski kulüp genel sekreteri Vedat Olcay ve yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay'ın yanı sıra, vefat eden yüksek divan kurulu üyeleri için saygı duruşunda bulunuldu.

Toplantıya, yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, kulüp yönetim kurulu ve yüksek divan kurulu üyeleri katıldı.

Vefa Küçük, açılış konuşmasında gelecek yıl eğitim hayatına başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi hakkında üyelere bilgi verdi.

Konuşmanın ardından başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Üniversitesi kampüsü için tahsis ettiği arazi ve katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaket verdi. Kulübe temsilci üye olan Işıklar, genel kurul üyeliğine terfi ettirildi.

Işıklar, yaptığı konuşmada, Fenerbahçe Kulübünün büyük bir marka olduğuna değinerek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin büyük markalarından ve spor vizyonlarından bir tanesi. Fenerbahçe gibi bir kulübün, Silivri'de bilim merkezi olarak bulunacak olması bizim için büyük onur. Fenerbahçe bizim için çok önemliydi. Fenerbahçemiz Silivri'ye, Silivri de Fenerbahçe'ye çok yakıştı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Üniversitesinin kurulumu için maddi kaynağa ihtiyaç duyduklarını aktaran Vefa Küçük, bağış yöntemiyle kaynak sağlamayı planladıklarını belirtti. İlk bağışı kendisinin yaptığını ifade eden Küçük, toplamda 1 milyon 200 bin lira verdiğini açıkladı.

Serkan Acar'ın ismi, Topuk Yaylası'na verildi

Divan toplantısında, Fenerbahçe'ye katkıları geçen Halit Deringör, Perihan Özbilgin ve merhum Serkan Acar adına şükran plaketleri takdim edilirken, isimleri kulüp tesislerine verildi.

Serkan Acar'ın isminin, Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne verildiği açıklandı. Merhum Serkan Acar'ın plaketini, eşi Zeynep Değirmencioğlu Acar ve oğulları Serkan ile Volkan aldı. Bu sırada Zeynep Değirmencioğlu Acar'a sarılan başkan Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Zeynep Değirmencioğlu Acar, konuşmasında, "Serkan Acar şu anda çok mutlu ve gururlu. Çok sevdiği ve emek verdiği bir projeydi. Herhalde görüyordur. Bunun için sevgili başkanım Aziz Yıldırım'a ve camiamıza çok teşekkür ediyorum. Son derece gururluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement