Fenerbahçe Spor Okulları Meyvesini Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Spor Okulları Meyvesini Vermeye Devam Ediyor

Fenerbahçe Spor Okulları Meyvesini Vermeye Devam Ediyor

Siirt Fenerbahçe Spor okulunda keşfedilen Kerem Dündar Fenerbahçe alt yapısına transfer oldu.

06.09.2013 16:48

Siirt Fenerbahçe Spor Okulu Fenerbahçe alt yapısına 14 yaşındaki Kerem Dündar'ı transfer etti. Siirt Merkezde bulunan okulda 7 yaşında beri eğitim gören başarılı sporcu Dündar, Fenerbahçe alt yapısındaki ilk idmanına kendilerini yetiştiren hocaları Murat Erdoğan ve Sedat Amcaoğlu ile birlikte çıktı.

Yaklaşık 7 yıldan beri Fenerbahçe spor okulunda gördüğü eğitiminin ardından başarı sağlayan Kerem Dündar hocalarının herkes gibi kendisi ile yakında ilgilendiğini ve bu başarıda hocalarının büyük katkısı olduğunu açıkladı. İstanbul Fenerbahçe spor tesislerine ilk idmanına çıkan Kerem Dündar "Hocalarım sayesinde buradayım. Siirt'i ve Hocalarımı çok iyi bir şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım ve daha büyük başarılara imza atacağım" dedi.

Siirt Fenerbahçe Spor Okulu hocalarından Murat Erdoğan ise Kerem Dündar gibi bir çok futbolcuları farklı takımlara transfer ettikleri ve bu anlamda çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Kerem Dündar'ın eğitimi ve tüm ihtiyaçlarını Fenerbahçe kulübünün karşılayacağını açıklayan Erdoğan "Okulumuzda şuan 210 öğrenci bulunmaktadır. Bu sayı her geçen gün artış gösteriyor. Siirt'in alt yapı desteğini bizler gidermeye çalışmaktayız ve bizler kulüp zihniyeti olarak hareket etmekteyiz. Daha önce Yunus Tatlı Buca spor, Batuhan Güvenç Konya spor, Ozan Turgut Şanlıurfa Spor ve bölge Milli takımıza her yıl 2 sporu göndermekteyiz" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Fenerbahçe Spor Okulları Meyvesini Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement