Fenerbahçe Ülker, Ender Arslan'a Teklif Yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker, Ender Arslan'a Teklif Yaptı

Fenerbahçe Ülker, Ender Arslan\'a Teklif Yaptı

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray LH'de forma giyen Ender Arslan'a transfer teklifi yaptı. Ender, Obradovic nedeniyle transfere sıcak bakıyor.

22.06.2014 14:10  Güncelleme: 17:16

Fenerbahçe Ülker Yönetimi, şampiyonlukla noktalanan Play-Off final serisi sonrası ilk transfer hamlesini, ezeli rakibi Galatasaray'da forma giyen milli guard Ender Arslan'la yaptı.

OBRADOVIC İSTİYOR

Habertürk'ün haberine göre; Oyun kurucu pozisyonuna "Türk" takviyesi yapmak isteyen coach Zeljo Obradovic'in isteği üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Milli Takım'da da uzun yıllardır görev yapan, bu sezon da Sarı-Kırmızılı takımda başarılı bir performans sergileyen 31 yaşında ve 1.90 boyundaki guardın transferi için girişimde bulundular.

7.4 SAYI, 2.5 ASİST ORTALAMASI VAR

Bu sezon Galatasaray Liv Hospital formasıyla BEKO Ligi'nde 38 maçta ortalama 18 dakika süre alan Ender, 7.4 sayı, 2.5 asist ve 1 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Ender, THY Euroleague'de ise 26 maçta 15 dakika süre alarak 6.7 sayı, 1.8 asistle oynamıştı. Ender'in de transfere sıcak baktığı ve ünlü Sırp çalıştırıcının kendisini kadrosunda görmek istemesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdiği öğrenildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

KLEIZA YOLCU

Fenerbahçe Ülker'de, sezon başında 3.3 milyon Euro bedelle 'Avrupa'nın en pahalı transferi' olarak kadroya katılan Litvanyalı forvet Linas Kleiza'nın ise bileti kesildi. Kleiza'nın sözleşmesindeki opsiyonun kullanılmayacağı ve yıldız oyuncunun serbest bırakılacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker, Ender Arslan'a Teklif Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet kaplan: şu aziz denen insan müsvettesi ile mahmut denen zavalllı çanak yalayıcı ile bunların beraberindeki zihniyeti sporun her türlüsünden men etmeden hiç bir tesis yada kuruma girişlerini yasaklamadan türk sporunun hiç bir branşında sporcular ve yöneticiler arasında insanlık efendilik centilmenlik adamlık onurlu şerefli ve haysiyetli kısaca adam gibi yaşamayı görme şansımızın asla olmadığına inanıyorum adamlarda onur haysiyet şeref vijdan kısaca insana ait hiç bir değer yargısı kalmamış gerçi hiç bir zaman olmamış ki kalsın futbolda kupa kazanıyor tamamı şaibeli baskette kupa kazanıyor yine tamamı şaibeli voleybolda onlarca sorun ve sıkıntı bu adamlar sabah evlerinden çıkarken hiç aynaya bakmıyorlar galiba gerçi niye baksınlarki birbirlerine bakmaktan aziz denilen zavallının yaptığı sitede mahmut denilen çanakçının orada oturması bi nebze normal denilebilir fakat basketbol federasyonu başkanı denilen zavallının evi ne arıyor aynı sitede 3 8 Yanıtla
  • birol arslan: aziz cıkıp bide bız teklifte bulunmadık dıyordu ne oldu azız 6 0 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: BENCE GİTMEZ GİT SE DE DİKİŞ TUTMAZ ...O ESKİDEN Dİ .... 4 0 Yanıtla

Advertisement