Uğur Dündar'dan Stefan Kuntz'a Altay Bayındır tepkisi! Nejat İşler'den de yorum gecikmedi - Son Dakika
Spor

Uğur Dündar'dan Stefan Kuntz'a Altay Bayındır tepkisi! Nejat İşler'den de yorum gecikmedi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, A Milli Futbol Takımı'nın hocası Stefan Kuntz'un Altay Bayındır'a forma şansı vermemesine tepki gösterdi. Dündar, Bayındır'ın yedek bırakılmasının adaletsizlik olduğunu söylerken ünlü oyuncu Nejat İşler de yorumda bulundu.

19.11.2022 22:51  Güncelleme: 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stefan Kuntz'un A Milli Takım'ın kalesindeki tercihine Uğur Dündar'dan sert yorum geldi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük ses getirdi.

"ADALETSİZ BİR YAKLAŞIM"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar maç biter bitmez, "Kuntz'un Fenerbahçe'nin sürekli oynayan kaptanı Altay'ı kenarda oturtup, Rennes'in yedek kalecisi Doğan'ı oynatması hem adaletsiz hem de yanlış bir yaklaşım. Doğan'ın yediği gol de tercihinin ne kadar yanlış olduğunu gösterdi!" paylaşımı yaptı.

Uğur Dündar maç biter bitmez Kuntz'a ateş püskürdü! Nejat İşler de olaya dahil oldu

NEJAT İŞLER'DEN OLAY YORUM

Koyu Fenerbahçe taraftarı olan ünlü sanatçı Nejat İşler, Uğur Dündar'ın paylaşımına yaptığı yorum dikkat çekti. İşler, "Yapma Uğur abi. Çocuk şahane oynadı" yorumunu bıraktı. Dündar da ağlayan göz emojisi kullanarak, "Haklısın kardeşim" yanıtını verdi.

Uğur Dündar maç biter bitmez Kuntz'a ateş püskürdü! Nejat İşler de olaya dahil oldu

"SONUNA KADAR SAVUNURUM"

Uğur Dündar yaşananların ardından bir paylaşım daha yaptı. Dündar, "Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak tek başıma bile kalsam, milli forma giydirilirken adaletsizliğe uğrayan futbolcularımızı sonuna kadar savunurum. Biz ayrıcalık değil, adalet istiyoruz..." paylaşımıyla Nejat İşler'e gönderme yaptı.

Uğur Dündar\'dan Stefan Kuntz\'a Altay Bayındır tepkisi! Nejat İşler\'den de yorum gecikmedi

Son Dakika Spor Uğur Dündar'dan Stefan Kuntz'a Altay Bayındır tepkisi! Nejat İşler'den de yorum gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serkan Abt: Fenerbahçe kalecilerine karşı Kuntz olsun şenol güneş olsun hep bı karşı durmuşlukları var kuyruk acıları fazla ondan olmalı 30 18 Yanıtla
  • erol çevik: bu nasıl iş arkadas onu oynatsa bunu neden oynatmadın bunu oynatsa şunu neden oynatmadın diğeri oynasa ötekini neden oynatmadın cok biliyorsunuz herşeyi adamı bi rahat bırakmadınız size kimse diyormu bunu neden yazmadın sunu neden yazmadın diye 25 15 Yanıtla
  • Suat Koca: Uğur Dündar mı, hah ha haa 3 10 Yanıtla
  • Osman Ak: Adam avrupa kupasına katılmayı kaybedince kaleye Altay’ı alır kendi Almanya’ya kaçar tabi kalırsa 5 1 Yanıtla

Advertisement