Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek olan Mehmet Ekici ile görüştüğü ortaya çıktı.

29.08.2019 13:27

Fenerbahçe'nin beklenen performansı sergileyemeyen ve yolları ayırma kararı aldığı Mehmet Ekici için sürpriz bir hamle geldi.

Fanatik'in haberine göre; Siyah beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman'ın, 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla transfer için bizzat görüştüğü ortaya çıktı.

"SENİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİZ"

Fikret Orman'ın tecrübeli oyuncuya, "Seni takımımızda görmek isteriz. Abdullah hoca (Avcı) da yepyeni ve dinamik bir takım kuruyor. Bu dinamik kadroda kendine yer bulacağını düşünüyoruz. Kulübünle tüm bağlarını kopardıktan sonra, detayları konuşalım" dediği öğrenildi.

Mehmet Ekici'nin, Orman'ın tavrından memnuniyet duyduğu ve bugün Fenerbahçe ile sözleşmesini resmen feshetmeyi planladığı ifade ediliyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Mehmet Ekici, 2 sezon önce ara transfer döneminde, başkan Muharrem Usta ile görüşerek, "Beni isteyen kulüpler var. Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum ama giderken kulübüme para kazandırarak ayrılmak istiyorum. Sizin uygun göreceğiniz kulübe gitmeye hazırım" demesinin ardından Trabzonspor'un tekliflerini de olumlu yanıt vermemesi üzerine Usta, Ekici'yi isteyen kulüplerle pazarlığa başladı.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞINCA İPLER GERİLDİ

Usta, Fenerbahçe'den Aatif ve Fernandao'yu istemesinin ardından bu takas gerçekleşmedi. Bordo-mavili kulüp ise Fenerbahçe'nin para teklifine yanaşmayarak sarı-lacivertlilerle olan transfer görüşmelerini kapattı. Başkan Muharrem Usta, diğer kulüplerle pazarlık yaparken, Mehmet Ekici'nin habersiz bir şekilde sarı-lacivertli kulüple anlaşması ve diretmesi başkan Usta ile Ekici arasındaki ipleri gerdi.

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

MUHARREM USTA REST ÇEKTİ

Yıldız oyuncu, Muharrem Usta'nın "Ya bizim istediğimiz takıma gidersin ya da takımdan ayrı çalışırsın. Sezon sonunda seni alacak olan alır" restiyle karşılaştı. Bunun üzerine Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, başkan Muharrem Usta'nın talimatı üzerine yıldız oyuncuyu takımla birlikte yapılan antrenmanlara almadı.

BEŞİKTAŞ İLE PAZARLIK YAPILMIŞTI

Mehmet Ekici konusunda Beşiktaş ile ciddi pazarlıklar yapan bordo-mavili kulüp Olcay Şahan transferiyle iki kulüp arasında sıcak gelişmeler yaşandı. Olcay transferinde iyi niyet gösteren siyah-beyazlı kulüp Mehmet Ekici'den ise istediği yanıtı alamadı.

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü
Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

Son Dakika Spor Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Emir: Boş adam 4 0 Yanıtla
  • Beleş ağam : Fiko yine bedavaya topçu kapatma peşinde. 2 0 Yanıtla
  • BANKER BİLO: BETER OL MEMET EKICI YAAAAAA İŞTE TRABZONU MUMLA ARATIR BU FENEV İYİ OLDU SANA ADAMLAR ALEXİN HEYKELİNİ DİKTİ SONRA KOVDULAR HAHAHHA SANAMI YAPMICAKLAR AMA SENDE HAKKETTİN 2 0 Yanıtla
  • yancev: bu adam değilmiydi ofspor forması giyerim beşiktaş forması giymem deyip rest ceken... 1 0 Yanıtla
  • HÜMANİST: istemiyoruzzzzzz 1 0 Yanıtla
  • Kumlucalı Pala: gönderecek başka adam yokmuydu ya bu adamı buldunuz kafanıza göre gönderıyonuz 0 0 Yanıtla
  • FB: BU ADAMIN YAPTIĞI FEDAKARLIĞA KARŞI YAPILAN KANAATİMCE UTANÇ VERİCİ TERBİYESİZLİK SÖZ KONUSU BİLE OLMAMASI LAZIM 0 0 Yanıtla
  • Ndnd: Isiniz gucunuz gari kiz 0 0 Yanıtla
  • CEVDET ÖZEN: YILLIK 250 BİN EURO YEDEK DE BULUNSUN. 0 0 Yanıtla
  • demirköylü TS: daha çokkk çekeceğin var ekici bulunduğun yerin kıymetini bilemedin. Nankçrsün yani 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement