Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifası sonrası bombaladı: Fenerbahçe ile dostluk hayata aykırı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifası sonrası bombaladı: Fenerbahçe ile dostluk hayata aykırı

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa ettiğini, Dernek Yönetim Kurulu'nda devam edeceğini açıkladı. Epözdemir, basın toplantısında istifaya götüren süreç hakkında, "Çok fazla görüş ayrılığı oluştu. Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın olağan akışına ters. Bunu desteklemedim" dedi.

17.12.2021 12:08  Güncelleme: 12:14

Başkan Burak Elmas'la seçim süreci yaşayan, 6 aydır Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Rezan Epözdemir, fikir ayrılığı sebebiyle Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

FENERBAHÇE VURGUSU

Rezan Epözdemir, görüş ayrılılıkları ve bazı konularda yalnız kaldığı düşüncesiyle görevinden affını istediğini belirtti. Epözdemir'in Fenerbahçe ile dostluk projeleri hakkında atılan adımlara karşı olduğunu vurguladı.

Rezan Epözdemir'in açıklamaları:

"KAMUOYU ÖNÜNDE ÖZÜR DİLEYECEK"

"Fenerbahçe ile kadına şiddete karşı bir maç yaptık. Maç sonrası Erol Bilecik'in yakışıksız açıklamaları vardı. Buna karşı kurumsal ve bireysel bir cevap verilmesi gerektiğini başkanımıza söyledim. Sayın Bilecik, 5 kez beni aradı, mesajlar attı. Hukuken ve fiilen kabul edemeyeceğimizi, kamuoyu önünde özür dilemeleri gerektiğini, yoksa görüşmeyeceğimizi ifade ettim. Ama 'Dilim sürçtü' dedi. Bu inandırıcı değil.

"HAYATIN AKIŞINA AYKIRI"

Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın akışına aykırı. Azami nezaket tamam ama dostluk hayatın akışına aykırı bir durum. Bu minvaldeki hareketler yanlıştır. Bunu Sayın Başkana defalarca söyledim.

"YÖNETİM KURULU ÜYESİYİM"

Sayın Başkanla derin fikir ayrılıkları oluşmuş durumda. Ben de Galatasaraylılık kültürüyle birlikte yazılı bir şekilde istifa beyanımı kulübe gönderdim. Galatasaray Sportif AŞ'deki başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ettiğimi bildirdim. Yönetim kurulu üyeliğim devam ediyor. Toplantılara katılacağım."

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifası sonrası bombaladı: Fenerbahçe ile dostluk hayata aykırı

Son Dakika Spor Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifası sonrası bombaladı: Fenerbahçe ile dostluk hayata aykırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement