Galatasaray'dan Tarihi Koreografi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Tarihi Koreografi!

Galatasaray\'dan Tarihi Koreografi!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde unutulmaz bir koreografi şova imza attı. İlk olarak ezeli rakiplerine "Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz" göndermesi yapıldı, "Bizim hayallerimiz dünyadan büyük" pankartıyla da Fatih Terim'e saygı sunuldu.

03.11.2018 00:10  Güncelleme: 16:40

SKORER - CELAL UMUT EREN

Galatasaray taraftarı Türk Telekom Stadı'nda yine unutulmaz bir koreografi görseline imza attı. Sarı-kırmızılı taraftarlar artık gelenek haline gelen koreografi şovunu sürdürdü.

12 Mayıs 2012 tarihinde ezeli rakiplerinin sahasında kazandıkları şampiyonluk hatırlatılrdı. Kırmızı kartonların açıldığı tribünde, üst kısımda 4 yıldızla beraber 21'le şampiyonluk sayısı yazıldı.

Alt tarafa da 3 yıldızı hatırlatan ağlayan Fenerbahçeli yüzler konuldu. Tribünün tam ortasına da "Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz - 20: 45 Kadıköy Hatırası" yazısı yazıldı.

Ardından kartonların dış yüzü çevrildi. Ezel dizisi müziği ve Fatih Terim'in konuşması verildi. Şampiyonlar Ligi koreografisi oluşturuldu. 3 boyutlu olarak da Fatih Terim'in dev pankartı verildi. Kartonlardan ise 1905 yazısı yazıldı.

Ayrıca yeni bir pankart daha gelerek "Bizim hayallerimiz dünyadan büyük" ifadesi kullanıldı. UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası koreograflarine de yer verildi. Bu esnada da Şampiyonlar Ligi müziği çalındı.

Şampiyonlar Ligi müziğiyle

İki takımın sahaya çıkışında da Şampiyonlar Ligi müziği çalması dikkat çekti. Fenerbahçe'nin 10 yıldır dev turnuvaya katılamamasına gönderme yapan Galatasaray, kupanın klasikleşen müziğini çalarak göndermede bulundu.

"İmparator Fatih Terim"

Galatasaray taraftarları koreografi esnasında da Fatih Terim'e tezahüratta bulundu. Tecrübeli teknik adam için "İmparator Fatih Terim" tezahüratı statta yankılandı.

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Tarihi Koreografi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement