Galatasaray-Diyarbakır Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Galatasaray-Diyarbakır Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Diyarbakır'la karşılaşıyor.

22.01.2015 12:28

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Türk Telekom Arena'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor. Galatasaray-Diyarbakır maçının başlama saati 20.30. Galatasaray-Diyarbakır maçını Atv'den canlı izleyebilirsiniz.

Galatasaray, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına hazır

Galatasaray, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, taktik ağırlıklı çalıştı. Sakatlıkları süren Koray Günter, Semih Kaya ve Burak Yılmaz'ın tedavilerine devam edildi. Aydın Yılmaz ise çalışmalarını salonda sürdürdü. Galatasaray, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün saat 20.30'da Türk Telekom Arena'da karşılaşacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maça hazır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada, 22 Ocak'ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşılaşacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını, 3 maçtan sadece 1 puan elde ettiklerini kaydeden Arslan, bunun kendileri için kötü bir durum olduğunu, bunu düzeltmek için önlerinde maçların bulunduğunu belirtti.

İstanbul'da oynayacakları Galatasaray maçından ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getiren Arslan, sahadan puanla ayrılmaya çalışacaklarını bildirdi.

İlk maçta Galatasaray karşısında kötü bir yenilgi aldıklarını ifade eden Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İyi oynadığımız maçta basit hatalar yaptık ve üst üste goller yedik. Sahadan farklı bir yenilgi ile ayrıldık. Hem bu yenilgiyi telafi etmek hem de ligin ikinci yarısına yaptığımız güzel başlangıcı sürdürmek istiyoruz. Galatasaray ile yapacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçından puan almak istiyoruz."

Galatasaray maçında İstanbul'da yaşayan tüm Diyarbakırlıları ve Güneydoğuluları yanlarında görmek istediklerini aktaran Arslan, "İstanbul’da yaşayan çok sayıda hemşehrimiz var. Onları Galatasaray maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği hem bizi mutlu edecektir hem de mücadelemize katkı sunacaktır" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray-Diyarbakır Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement