Galatasaray, Elazığsporlu Deniz Yılmaz'la Anlaştı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Elazığsporlu Deniz Yılmaz'la Anlaştı

Galatasaray, Elazığspor'da müthiş çıkış yakalayan Türk futbolcu Deniz Yılmaz'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

06.03.2014 15:16  Güncelleme: 15:42

Devre arasında yaptığı transferlerle kadro yaşını bir anda düşüren ve ligin en genç takımlarından biri haline gelen Galatasaray, yeni bir imzaya hazırlanıyor. Attığı gollerle dikkat çeken futbolcuyu renklerine katmak isteyen sarı kırmızılılar, oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı bile.

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Transfer harekatına genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak başlatan Galatasaray, Türk futbolcularla da yakından ilgileniyor. Sarı kırmızılılar taktik tahtasındaki her bölgeye yerli futbolcu alternatifi getiriyor. Sezon başından bu yana transfer ettiği genç ve yıldız isimlerle de dikkat çeken Galatasaray, şimdi de Süper Lig'e damga vuran isimle görüşmelere başladı.

ANLAŞMAYA VARDILAR

Yeni sezonun takımını şimdiden kurmak isteyen ve imzaları attırmaya uğraşan galatasaray yönetimi, Elazığspor formasıyla harikalar yaratan Deniz Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardı. Elazığspor'a sezon başında gelen Deniz Yılmaz, ilk iki mücadelede kadroda yer alamamıştı. Daha sonra üst üste iki maçta gol atan Deniz Yılmaz özellikle ligin ikinci yarısında adından çok söz ettirdi.

ELAZIĞSPOR 3 MİLYON EURO İSTİYOR

Galatasaray'ın bonservisi için Elazığspor yönetimine 1 milyon Euro bonservis bedeli sunduğu ancak bordo beyazlı takımın 3 milyon Euro istediği öğrenildi. Deniz Yılmaz'ı iyi bir bedel karşılığında göndermek isteyen Elazığspor, Galatasaray yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım, Deniz Yılmaz'ın menajeriyle de bir araya gelerek ilk görüşmeyi yaptı. Deniz Yılmaz'ın da Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı tarafların anlaşmasından sonra sözleşme imzalamak istediği belirtildi.

11 GOL ATTI

3-1 sona eren Sivas maçında da attığı iki golle takımını sırtlayan isim olan 25 yaşındaki forvet, krallıkta da iddialı hale geldi. Deniz Yılmaz bitime 11 hafta kala 11 gole ulaşarak; Moussa Sow, Emenike, Drogba, Sneijder gibi üst düzey yıldızları geride bıraktı.

Galatasaray, Elazığsporlu Deniz Yılmaz\'la Anlaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Elazığsporlu Deniz Yılmaz'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MUHAMMED ERCAN: bekle fenev cik .d civcivler sizi A:SDA 34 8 Yanıtla
  • erhan: terıme selam olsun nıye almıyosun bu cocugu mıllı takıma arkadas 27 0 Yanıtla
  • hakan: fikstürü bilmiyorum ama her türlü bahse girerim galatasaray ın elazığ ile maçı vardır ve şike yoktur. 8 9 Yanıtla

Advertisement