Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Avrupa İkincisi Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Avrupa İkincisi Oldu

Erkekler CEV Kupası finalinde deplasmanda aldığı 3-0'lık mağlubiyetin rövanşında kendi sahasında İtalya'nın Trentino Itas takımına 3-2 mağlup olan Galatasaray, turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

26.03.2019 22:37  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV CUP 2019 finalinin rövanş maçında Trentino İtas'a 3-2 mağlup olan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Avrupa ikincisi oldu.

ASLAN GÜMÜŞ MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Galatasaray CEV CUP 2019 final maçının rövanşında İtalyan temsilcisi Trentino İtas'ı Burhan Felek Spor Salonu'nda konuk etti. İlk maçı İtalya'da 3-0 kaybeden sarı-kırmızılar, rövanş mücadelesinde sahadan 3-2'lik setlerle mağlup ayrılınca Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Kupaya ise İtalyan takımı Trentino İtas ulaştı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Avrupa İkincisi Oldu

MUSTAFA CENGİZ OYUNCULARI AYAKTA ALKIŞLADI

Mücadele sonunda Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı oyuncuları ayakta alkışladı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Avrupa İkincisi Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Avrupa İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hemşinli: Yitzhak Ben-Zvi: 1952 yılında Knesset tarafından İsrail Devletinin babası olarak kabul edildi. Ben-Zvi aktif bir sionizm savunucusuydu ve Ukraynadaki sionist örgütü içinde bulunuyordu. Ben-Zvi Osmanlı İmparatorluğu devrinde Galatasaray Lisesinde öğrenim gördü. 1914 yılında Filistine dönseler de Osmanlı yetkililerince 1915 yılında kovuldular. 54 3 Yanıtla
  • GALATASARAY lı : Tebrikler sizlere olsun ellerinize sağlık 4 0 Yanıtla
  • KARTAL: Bir Beşiktaşlı olarak hiç tebrikte etmiyorum 0 2 Yanıtla

Advertisement