Galatasaray'ın Yengesi Yolanthe "Tetikçi" Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yengesi Yolanthe "Tetikçi" Oldu

Galatasaraylı Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Türkiye'de rol aldığı "Polis Akademisi Alaturka"dan sonra Hollanda'ya giderek "Popoz" adlı filmde bir tetikçiyi canlandırdı.

02.02.2016 10:30  Güncelleme: 10:41

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, ülkesi Hollanda'da yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Türkiye'de "Polis Akademisi Alaturka" filmi için yoğun bir şekilde çalışan Cabau, çekimler biter bitmez yeni bir TV filmi projesi için ülkesine gitti.

"TETİKÇİ" ROLÜNÜ CANLANDIRDI

Sabah gazetesinin haberine göre; Uzun yıllar ülkesinde sunuculuk yapan Cabau, bu kez aksiyon komedi türündeki "Popoz" adlı film için kamera karşısına geçti. Çekimler için bir süredir Hollanda'da olan oyuncu, farklı bir rolde izleyici karşısına çıkacak. Filmde tehlikeli sahnelerde de görev almaktan çekinmeyen Cabau, "Sasha" adlı bir tetikçiyi canlandırdı.

ROLÜ İÇİN SİYAHLARA BÜRÜNDÜ

Rolü için baştan ayağa siyahlara bürünen Cabau, eline silah alıp aksiyon dolu sahnelerde oynadı. Farklı bir karakteri canlandırdığı için heyecanlı olan oyuncu, aksiyon sahnelerindeki performansıyla dikkat çekti. Cabau'nun yer aldığı film, 2015'te Hollanda'da izleyicilerle bulaşacak.

İşte Yolanthe Cabau'nun yeni filminden paylaştığı fotoğraflar...


Galatasaray\'ın Yengesi Yolanthe "Tetikçi" Oldu

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yengesi Yolanthe 'Tetikçi' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fenerlim 1907: Amma karı ha benide vursun 1 2 Yanıtla
  • ÖYLE,Miii ?: bunlardan bana 100 tane hediye etseniz bile,,1 köylü kizini bunlara degismem. 2 0 Yanıtla
  • ruski diplomatski: Turkiye hep gelmek NATO/AB oyunları.Rusya yok problem Türk halk,Rusya var problem sizin yonetim.Rusya halk aşık Turkiye halk.Turkiye halk aşık Rusya halk.Ama siz düşürdü haksız bizim uçak.Sizin yonetim yok gitmek,biz düşünmek intikam almak,vurmak Turkiye.Ama AKP gitti,problem bitti.Siz var iyi düşunmek. Rusya var çok güclü ülke.Bizde var atom bomba,füze,sizde var iman,meyve sebze.Haraşo?Siz sadece yapmak dua,beddua.Şimdi davayi davayi. 0 2 Yanıtla
    buyuk turkiye: Ln ruscu bari guzel yazsaydin la cok belli edion turk oldugunu 1 0
  • Dmg mori: GÜL yapma gözün seven kadın güzel gerçekten, güzelden ziyade kadın süper vücut.. Ayrıca herkes boyasan da güzel olmaz , örnek sen.. HÜKÜMET KADIN " boyada mı yakışmaz anam babam" 1 0 Yanıtla

Advertisement