Galatasaray, İranlı Futbolcu Allahyar Sayyadmanesh Transferinden Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, İranlı Futbolcu Allahyar Sayyadmanesh Transferinden Vazgeçti

16 yaşındaki İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmek isteyen Galatasaray, oyuncunun menajerinin yaptığı paylaşım nedeniyle transferden vazgeçti.

12.12.2017 20:41  Güncelleme: 00:27

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, İran U17 Milli Takımı'nda forma giyen forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh transferinden vazgeçtiği öğrenildi.

"GALATASARAY İLE ANLAŞTIK" DEDİ, TRANSFERİ YAKTI

Milliyet'in haberine göre, İran'ın Saipa takımında forma giyen 16 yaşındaki oyuncunun menajeri, Twitter hesabından "Galatasaray ile anlaştık" yazdı. Sarı kırmızılı ekip bu paylaşım nedeniyle transferden vazgeçti.

GALATASARAY CEZA ALMAMAK İÇİN VAZGEÇTİ

Sebep olarak ise FIFA kurallarında yabancı oyuncuların 18 yaşını dolduramadan sözleşme imzalayamıyor oluşu. FIFA'dan ceza almamak için transferden vazgeçen Galatasaray'ın, Sayyadmanesh'i U21 takımı için kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

Genç futbolcu İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı yöneticilerle görüşmüştü.

Galatasaray, İranlı Futbolcu Allahyar Sayyadmanesh Transferinden Vazgeçti

Son Dakika Spor Galatasaray, İranlı Futbolcu Allahyar Sayyadmanesh Transferinden Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • -: Genclere sans verilsin alt yapida bir kac saglam oyuncumuz var millet o yastakileri sampiyonlar liginde oynatiyor biz anda kupada. Ne isin var senin iranli oyuncuyla kendi alt yapina bi bak once. Cok sevindim bu transferin gerceklesmedigine. 5 2 Yanıtla
  • ülkesini seven milliyetçi bir vatandaş: bugüne kadar alınan yabancıları gördük.onlara gösterilen ilgi alaka kendi insanımıza gösterilsinde ülke futbolu biraz kalkınsın yeter artık.Bu yıl olmadı gelecek sefere uyutmalarından kurtulalım artık 0 0 Yanıtla
  • TOPSAKAL KONSEYİ: BİZİM NURSUZLAR ÇOCUĞUN ADINI BEYENMEMİŞTİR. 0 0 Yanıtla

Advertisement