Galatasaray Maçına Kadar 13 Puan! - Son Dakika
Spor

Galatasaray Maçına Kadar 13 Puan!

Galatasaray Maçına Kadar 13 Puan!

Süper Lig'de sancılı geçirdiği ilk yarının ardından yaptığı takviyelerle bambaşka bir kimliğe bürünen ve sergilediği kaliteli futbolla taraflı tarafsız tüm kesimlerden tam not alan Trabzonspor, artık geleceğe daha umutla bakıyor.

06.02.2017 05:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de sancılı geçirdiği ilk yarının ardından yaptığı takviyelerle bambaşka bir kimliğe bürünen ve sergilediği kaliteli futbolla taraflı tarafsız tüm kesimlerden tam not alan Trabzonspor, artık geleceğe daha umutla bakıyor. Yeni yıldızlarıyla çıktığı Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarından galibiyetle ayrılarak müthiş bir seri yakalayan Bordo-Mavililer'de artık tüm planlar Avrupa kupalarına katılma olasılığını gerçeğe dönüştürmek üzere kuruluyor.



3 mücadele Akyazı'da



Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların aklında şu an tek bir şey var. Sezonun ilk maçında deplasmanda mağlup edilen Galatasaray'la oynanacak rövanş maçına kadarki süreçte çıkılacak 5 mücadelede en az 13 puan toplamak. Sırasıyla Osmanlıspor (d), Aytemiz Alanyaspor, Torku Konyaspor (d), Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile kritik maçlara çıkacak olan Bordo-Mavililer, bu maçlardan çıkaracağı olası 13 puanla hem son dönemlerin en muhteşem serisini yakalayarak rakiplerine gözdağı vermeyi, hem de üst sıralarla farkı kapatıp Avrupa kupalarına katılma ihtimalini arttırmak için mücadele edecek.



Goller arttı



Sezonun ilk yarısında ligin en fazla gol yiyen takımlarının başında gelen Trabzonspor'da son haftalarda müthiş bir değişim söz konusu. Hem savunma hem de hücum anlamında pozitif gelişmelerin söz konusu olduğu Bordo-Mavililer'in yediği gol sayısı azalırken, kaydedilen gol sayısında ise gözle görülür bir yükseliş var. Ligde ve kupada oynadığı son 4 maçta sadece Bursaspor'dan 1 gol yiyen Karadeniz temsilcisi, buna karşın bulduğu 8 golle son haftalaırın en golcü takımlarından biri haline geldi.



Kaleye duvar ördüler



Bu gelişmede transfer edilen kaliteli bekler Emmanuel Mas, Joao Pereira ile orta alanda takımın liderliğini üstlenen Olcay Şahan ve genç yetenek Yusuf Yazıcı'nın inanılmaz performanlarının önemli katkısı oldu. Öte yandan en son Bursaspor maçında gol yiyen kaptan Onur Kıvrak, 231 dakikadır rakiplerine gol izni vermedi. 29 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, Başakşehirli Volkan Babacan ile birlikte ligde ikinci yarıda en az gol yiyen kaleci olarak başarının mimarlarından biri oldu.



Castillo'da sorun yok



Süper Lig'e verilen Türkiye Kupası arasını oldukça verimli geçiren Trabzonspor'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen son idmanda sakatlık geçiren Gaziantepspor maçının yıldızı Fabian Castillo'dan müjdeli haber geldi. Yaşadığı talihsizlik sonrası tedbir amaçlı çalışmayı yarıda kesen Kolombiyalı hücum oyuncusunun yapılan sağlık kontrolleri sonrası durumunun ciddi olmadığı ve bugünkü idmanda takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi. Öte yandan sakatlığı bulunan diğer yıldızlardan gelen olumlu haberler Ersun Yanal'ın moralini bir kat daha arttırdı.



Bero da dönüyor



Genç oyuncu Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra ameliyat olan ve tedavisi tamamlandıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Matus Bero'nun sakatlığını büyük ölçüde geride bırakarak eksik giderdiği, Osmanlı maçında kadroda yer alabileceği öğrenildi. Sakatlığı bulunan genç kaleci Furkan Taş'ın sahalara dönmesinin ise biraz zaman alacağı belirtildi.



Kaynak: Fanatik



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Maçına Kadar 13 Puan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement