Galatasaray, Mehmet Ekici'ye maç başı 120 bin TL teklif edecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Mehmet Ekici'ye maç başı 120 bin TL teklif edecek

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisi elinde olan Mehmet Ekici'ye Galatasaray sürpriz bir öneri sunacak. Sarı-kırmızılılar, Mehmet Ekici'ye maç başı 120 bin TL teklif edecek.

17.08.2020 09:31  Güncelleme: 10:39

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve geniş kadrosuyla yola devam etmek isteyen Galatasaray'dan bir transfer hamlesi geldi. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve şu anda bonservisi elinde bulunan milli futbolcu, sarı-kırmızılıların gündemine girdi.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'in geniş kadroda Mehmet'in takım için faydalı olacağını düşündüğü ve uygun mali şartlarda 30 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı belirtildi.

TÜM ŞARTLARI KABUL ETMEYE HAZIR

Tecrübeli oyuncunun da Galatasaray'a transfer olmak istediği ve mali yönden bütün şartları kabul etmeye hazır olduğu bildirildi. Ancak Mehmet Ekici'nin geçmişte yaşadığı sakatlıklar, sarı-kırmızılıların bu isme mesafeli yaklaşmasına yol açtı.

120 BİN LİRALIK TEKLİF

Oyuncunun müzmin sakat olabileceği korkusuyla dikkatli hareket eden sarı-kırmızılılar, garanti ücretini çok düşük tutarak milli futbolcuyu renklerine katmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray'ın Mehmet'e maç başı teklif edeceği ifade edildi. Bu rakamın da 120 bin lira olmasının planlandığı belirtildi.

Ekici'nin de Cim-Bom'a transfer olmak için çok istekli olduğu bildirildi. Geçen sezon Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçta Mehmet Ekici müthiş bir frikik kullanmış, Muslera uzun yıllar unutulmayacak bir kurtarışa imza atmıştı.

Galatasaray, Mehmet Ekici\'ye maç başı 120 bin TL teklif edecek

Son Dakika Spor Galatasaray, Mehmet Ekici'ye maç başı 120 bin TL teklif edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ss : para icin trabzonu satan bir adam sirf bosta kaldi diye simdi galatasara yamanmaya calisan bes para etmeyen karektersiz bir oyuncu ne isi var gs 2 8 Yanıtla
  • Zekeriya : Gelsin kardeşim onun yetenekleri yeter 4 5 Yanıtla
  • 06 emre: gelmesin fenerde bile oynayamadı adam istemiyoruz 3 4 Yanıtla
  • Aziz yıldırım: Fenerden başka yerde oynamazdı ne oldu kendini bitirdi trabzondan giderek 3 4 Yanıtla
  • Kokteyl: Gs fb den bjk fb den futbolcu aldığı sürece türk futbolunda altyapı ya değer verilmediği sürece bizden bi cacık olmaz. 5 0 Yanıtla
  • Erbaa : Vay be ilk alınırken ne havalıydı. Fb ne hava atmıştı. Şimdi kelepir. Nereden nereye 3 0 Yanıtla
  • Komik olmayın : Galata saraya fenerden kim gelirse gelsin fayda sağlamadı bumu fayda sağlayacak 0 3 Yanıtla
  • Dursun Aybek: Aziz Başkan bu kadar çok koymasın (bu sağdandı) kadim dostum. :) Fener beni bitirdi bende size gelip onları bitireceğim (bu da soldan) diyor çocuk. :) Sağdan soldan diyor yani. :) Dikkat edin bence önümüzdeki sezon. :) 1 2 Yanıtla
    Ne Anlatıyon Birader: Bu luzümsuz yorumu çok düşündün mü? 1 0
  • Rr: Gecede bi 1 binlik bile çok buna 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement