Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gomis rengini belli etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gomis rengini belli etti

Galatasaray ve Beşiktaş'la adı anılan Befetimbi Gomis sosyal medyadan yaptığı yorumla adeta tartışmalara son noktayı koydu. Suudi Arabistan takımı Al Hilal'le yollarını ayıran ve şu anda boşta olan Fransız golcü, Instagram'da sarı-kırmızılı bir taraftarın "Come to Galatasaray" yorumuna "İnşallah" diye yanıt verdi.

29.01.2022 15:05  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de bu sezon adeta dibe vuran ezeli rakipler, ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Al Hilal'le yollarını ayırmasından sonra Galatasaray ve Beşiktaş'la adı anılan Bafetimbi Gomis, sosyal medyadan yaptığı yorumla tarafını belli etti

GOMIS'TEN GALATASARAY TARAFTARINA CEVAP

Instagram'dan Al Hilal takımında kazandığı kupalarla bir fotoğrafını paylaşan Gomis'e bir Galatasaray taraftarı, "Come to Galatasaray" yorumu yaptı. 36 yaşındaki Fransız golcü ise bu yoruma, "İnşallah" cevabını verdi.

Galatasaray mı Beşiktaş mı? Rengini belli eden Gomis transferin fitilini sosyal medyadan yaktı

"GALATASARAY'A KAPIMIZ AÇIK"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Gomis'le görüşmelere başladıklarını açıklamıştı. Öte yandan Fransız golcünün menajeri de "Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullanarak, Türkiye'ye dönmeye hazır olduklarını belirtmişti.

Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gomis rengini belli etti

Son Dakika Spor Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gomis rengini belli etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement