Germencik Belediyesi'nin 23 Nisan Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Spor

Germencik Belediyesi'nin 23 Nisan Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

Germencik Belediyesi\'nin 23 Nisan Futbol Turnuvası\'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

Germencik Belediyesi tarafından 23 Nisan’a özel olarak düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenler ödüllerini, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’ten aldı.

17.04.2023 14:02  Güncelleme: 14:59

Germencik Belediyesi tarafından 23 Nisan'a özel olarak düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenler ödüllerini, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten aldı.

Germencik Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası sona erdi. 100. Yıl Lozan Sosyal Tesisleri'ndeki halı sahada düzenlenen turnuvaya, 7-10 yaş arası 10 takımın yer aldığı 100 öğrenci katıldı. Turnuvada 1'inci Ortaklar Atatürk İlkokulu, 2'nci Hıdırbeyli İlkokulu, 3'üncü ise Turanlar İlkokulu oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını takdim eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, şöyle konuştu:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız vesilesiyle 100. Yıl Lozan Sosyal Tesisleri halı sahamızda düzenlediğimiz ilkokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Sporcu evlatlarımızın günlerdir ter döktüğü turnuvada 1'inci Ortaklar Atatürk İlkokulu, 2'nci Hıdırbeyli İlkokulu, 3'üncü ise Turanlar İlkokulu oldu. Kupa ve madalyalarını takdim ederek mutluluklarını paylaştık. Dereceye giren takımlarımızı yürekten tebrik ediyor, katılan tüm okullarımızı ve öğrencilerimizi de ayrıca kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Germencik Belediyesi'nin 23 Nisan Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement