Gökhan Gönül, Takım Arkadaşlarını Hedef Aldı: Herkes Kendine Dikkat Etsin - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül, Takım Arkadaşlarını Hedef Aldı: Herkes Kendine Dikkat Etsin

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, derbi sonrası "Sezon sonu şampiyonluk gelmezse çok büyük ağır fatura çıkar. Bu faturayı sahada olanlar ödeyecek. Herkes kendine dikkat etsin." dedi.

13.04.2016 22:07  Güncelleme: 22:15

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, 0-0 berabere biten Galatasaray derbisi sonrasında Lig TV'ye konuştu.

"KİMSENİN TEK KURUŞ ALACAĞI YOK"

Gökhan Gönül ilk olarak, ''Şampiyonluk kaçtı demek için erken. Geçen seneki hastalığımız devam ediyor. Hiç pozisyon vermedik hemen hemen. Bazen iyi oynamak yetmiyor. Üç tane direğin arasına topu sokamamak biraz da beceriksizlik herhalde. Bu kadar para harcanan iyi bir Fenerbahçe kuruldu. Yıldızlar topluluğu oldu. Taraftara ve yönetime söylenecek hiçbir şey yok. Kimsenin tek kuruş alacağı yok. Sezon sonu şampiyonluk gelmezse çok büyük ağır bir fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da bugün sahada olanlar. Herkes kendine dikkat etsin'' diye konuştu.

"DIEGO ÜSTÜNE ALINDI"

Diego ile tartıştığı pozisyon konusunda Gökhan, ''Ben çok fazla girmek istemiyorum. Maç bittiğinde her şey biter. Dakika 90. Diego üstüne aldı olayı. Fernandao gol atamayınca üzüldüm. Kendimi yerden yere attım. Diego herhalde kendisine kızdığımı zannetti. Bir şey yok'' diyerek konuşmasını noktaladı.



Gökhan Gönül, Takım Arkadaşlarını Hedef Aldı: Herkes Kendine Dikkat Etsin

Son Dakika Spor Gökhan Gönül, Takım Arkadaşlarını Hedef Aldı: Herkes Kendine Dikkat Etsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • boş İş müdürü: Acil ersun,olmazsa pellegrini gelsin.terraneo geri gelsin.aziz başkan teşekkür plaketi onursal başkan.başkan da ali koç olsun 79 1 Yanıtla
  • Sevgi: Bu teknik direktörle ancak bu kadar olur.Bu futbol bu haramzade futbolcular ile buraya kadar 2 0 Yanıtla
  • Ali Fuat: Sahadan kimse ödemez. Teknik Direktör kurban edilir. Aziz be futbolcular berat ederler. Bunu bilmeyen Fenerbahçe'yi anlayamamış denektir. Ha, Diego, Desouza, Fernandao, Alves Mersin İY de ilk 11e giremeyecek kadar zavallılar. Ama birileri bunlarla şampiyon olunur sandı. Bu Perreira değil. 0 0 Yanıtla

Advertisement