Gösteri Maçı - Son Dakika
Spor

Gösteri Maçı

Gösteri Maçı

Turnuva öncesinde ünlü golfçü Woods, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ağaoğlu ve geçen yılın birincisi İngiliz golfçü Justin Rose ile gösteri maçı yaptı.

26.02.2014 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü golfçü Tiger Woods, Antalya'da düzenlenecek "Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası" öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve geçen yılın birincisi İngiliz golfçü Justin Rose ile gösteri maçı gerçekleştirdi.

PGA European Tour'un final serisinin 3. ayağı olan ve Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek turnuva öncesinde Woods, Çavuşoğlu, Ağaoğlu ve Justin Rose'un katılımıyla gösteri maçı yapıldı.

Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki The Montgomerie Maxx Royal Otel'in golf sahasındaki gösteri maçını çok sayıda izleyici ile basın mensupları takip etti.

7 milyon dolar ödüllü turnuvada aralarında dünyaca ünlü golf oyuncusu Woods'un da yer aldığı 78 profesyonel, 7- 10 Kasım tarihlerinde The Montgomerie Maxx Royal Otel tesislerinde mücadele edecek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Gösteri Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement