Güler, Beşiktaş Maçıyla İlgili Konuştu - Son Dakika
Spor

Güler, Beşiktaş Maçıyla İlgili Konuştu

Güler, Beşiktaş Maçıyla İlgili Konuştu

Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, bu hafta deplasmandaki Beşiktaş'ı çok iyi bildiğini söyledi.

24.04.2013 14:26  Güncelleme: 11:27

Orduspor teknik direktörü Cevat Güler, bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş'ı çok iyi bildiğini söyledi, "Beşiktaş'ın eksikliklerinden faydalanmaya çalışacağız ve bu maçı kazanacağız." dedi.

Mor beyazlı ekip Durugöl Tesisleri'nde teknik direktör Cevat Güler gözetiminde Beşiktaş maçı için bir antrenman yaptı. Cevat Güler, zor deplasmandan mutlaka üç puan almak istediklerini söyledi. Geçen hafta istedikleri 3 puanı alamadıklarını, daha önceki maçlarına göre biraz daha iyi oynayarak gol pozisyonuna girdiklerini vurgulayan Cevat Güler, şöyle devam etti:

"İzlediğimiz zaman futbolcular ellerinden geleni yapmışlar. Biz bu hafta başladığımız antrenmanla en psikolojik olarak hem de taktik olarak neleri yapacağız, iyi yanlarını kötü yanlarını yapacağız. Sonuçta Beşiktaş, Türkiye'nin üst düzey kulüplerinden birisi. Geçen hafta aldığı sonuç Beşiktaş'ın sonucu değil. Biz bunu biliyoruz."

İnönü Stadyumu'nun çok farklı bir yer olduğunu da hatırlatan Cevat Güler, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Ben de orada yaşadım. O havayı iyi bilirim. Beşiktaş karşısında ne çok abartarak korkarak hareket edeceğiz, ne de (Nasıl olsa yeneriz) diyeceğiz. Biz eksikliklerden faydalanmaya çalışacağız. Kuracakları kadrodan nasıl 3 puan alırımız peşinde olacağız. Büyüklüğüne inandığımız, hele İnönü Stadyumu'nda ciddi bir baskının oluşacağı, hem rakip hem de kendi oyuncuları için baskı oluşturan bir yer. Elbette bu kolay değil. Bu noktadan sonra bizim için kolay yok. Biz zoru başaracağız. Çok çalışarak, bu maçı kazanmak istiyoruz."

Yaklaşık iki saat süren antrenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Kabze ve Müslüm Yelken katılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Güler, Beşiktaş Maçıyla İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement