Hakeme Saldıran Taraftarın Dayısı: Yeğenim Yapmasa Ben Yaparım - Son Dakika
Spor

Hakeme Saldıran Taraftarın Dayısı: Yeğenim Yapmasa Ben Yaparım

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hakemine saldıran taraftarın dayısı Yılmaz Taşkın, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım." dedi.

25.04.2016 13:32  Güncelleme: 08:12

Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan ve maçın tatil edilmesine neden olan O.M' nin dayısı Yılmaz Taşkın, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de gözaltında tutulan yeğeni ile görüşmek istedi ancak izin verilmedi.

"17 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DURDURAMAZSIN"

Şube çıkışında bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan Taşkın, "Ben o görüntüleri üzülerek izlemedim. Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. Sen benim oyuncularımı sahada katledersen, 4 tane kırmızı kart gösterirsen, tüm dünya hakemleri eleştirirken sen hakem için hiçbir şey yapmazsan olacağı budur. 17 yaşındaki çocuğu durduramazsın. Herkesin bir sevgisi vardır. Sen Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı sevebilirsin, ben de Trabzonspor'u seviyorum. Bizim burada fabrikamız yok, sadece Trabzonsporumuz var" diye konuştu.

Taşkın şunları söyledi:

"BİLİYORUM Kİ GİTSEM BEN YAPACAĞIM"

"2011 yılından beri maça gitmiyorum. Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Juventus'dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı adamlar yerle bir etti, ikinci lige düşürdü. Sen Fenerbahçe'ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak'a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimin Cumhurbaşkanı'na küfrettiği şeklinde haberler yapıldı. Cumhurbaşkanı ile ne alakası var? Öyle bir şey yok. Kimi kandırıyorsunuz? Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. 12 saattir yanına hala daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım. Ne gereği var diyorum, çekiliyorum kenara."































Hakeme Saldıran Taraftarın Dayısı: Yeğenim Yapmasa Ben Yaparım

Son Dakika Spor Hakeme Saldıran Taraftarın Dayısı: Yeğenim Yapmasa Ben Yaparım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • amed: Aile boyu gerizekalı bunlar.. ?? 23 0 Yanıtla
  • .: Sen maca degil ancak ormana veya hayvanat bahcesine gidersin 15 5 Yanıtla
  • Malatyali: Buyurun iki ayaklı bi mal daha size 14 1 Yanıtla
  • 1000 göllü kırmızı musa: Bize böyle dayılar lazım... 3 7 Yanıtla
  • Orta direk: Ulan bune boyle ya bi hakemi dovuyolar biarada hakemi rehin aldilar her macta olay cikariyor hamsiler siz kafayumu yedunuz usaklar neoliyi size da 6 1 Yanıtla
  • TS,61: dayısına bravo,,pislik hakemlere az bile yaptılar hep şikeci feneve hizmet tüp kafa eşittir azize 0 1 Yanıtla

Advertisement