Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılarından olan Hasan Şaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Hasan Şaş, Galatasaray'ın dün Denizlispor'a deplasmanda 2-0 yenildi maç sonrasında Necati Ateş ile birlikte Denizlispor taraftarları ile tartışma yaşamıştı.

17.08.2019 21:36  Güncelleme: 21:51

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

FATİH TERİM KOVULUNCA AYRILMIŞTI

Fatih Terim'in üçüncü döneminde yardımcı antrenörlüğe başlayan Şaş, Terim'in kovulmasının ardından görevinden ayrılmıştı. Yine Fatih Terim'le birlikte önceki sezonun yarısında Galatasaray'a dönen Şaş, dün Denizli'de Denizlispor taraftarıyla tartışma yaşamıştı.

Hasan Şaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Galatasarayıma, hocama ki adam gibi adam, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

DENİZLİSPOR TARAFTARI İLE TARTIŞMA YAŞADILAR

Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Yukatel Denizlispor'un evinde Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın ardından Denizlisporlu bir grup taraftar ile Galatasaray antrenörleri Necati Ateş ve Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı.

Protokol tribünün altındaki localarda yer alan Denizlisporlu taraftarların söz dalaşına girdiği iddia edilen Necati Ateş ve Hasan Şaş, taraftarlara karşılık verince tansiyon yükseldi.

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

"BAŞKANLARINI BOŞUNA DÖVMEMİŞLER"

Denizlispor taraftarları, Galatasaray'ın iki antrenörüne küfrederken, Necati Ateş küfürler nedeniyle polislere sitemde bulundu. Olayın büyümesi özel güvenlikler ve polisler sayesinde önlendi. Tribünden sahaya indirilerek oyuncuların sahaya çıktığı körükten soyunma odalarının bulunduğu bölüme geçen Necati Ateş'in, el-kol hareketi yaparak, "Bunların başkanlarını boşuna dövmemişler demek ki" dediği iddia edildi.

Hasan Şaş, Galatasaray\'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

Son Dakika Spor Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • çirkef: defol 12 10 Yanıtla
  • VSD_VSDVSDVSD: adamın bilerek üstüne gidiyolar onalrda biliyor hırslı ve sinirli oldugunu HASAN ŞAŞI rahat bırakın zira o hırsla öldürecek birilerini ama kaşınıyorlar malesef.. 5 8 Yanıtla
    MUSTAFA SOĞANCI: Çikoo gerçekten inanıyormusunuz sosyal demokrat hukuk devleti olduğuna 0 0
  • FB: çok dogru karar geç bile kaldın 3 2 Yanıtla
  • yolu bulmak: galatasaraya dışardan kimse zarar veremez. Hasan gibi kendini bilmezler var birkaç tane. İçerdekiler temizlenirse gs nirvanaya çıkar. sinirliymiş yok kendini kaybediyormuş. o zaman bu işi yapmayacaksın. sana yolu gösteriyorum. gs nin sırtından düş. kambur oldunuz çünkü. 4 1 Yanıtla
  • lazotti: Bu adam için meclisten özel bir kanun çıksın, bütün spor dallarında bırakın görev almayı ,seyretmesi bile yasaklasın . 4 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: NECATİ DE KOVULMALI KESİNLİKLE... 3 0 Yanıtla
  • Makorcu: Bu dangalak bence tümspor dallarından seyretmesi dahi men edilmeli 2 0 Yanıtla
  • Umit: Bunun gibi serseriler sadece fotboldan degil butun spor dallarindan men edilsin 2 0 Yanıtla
  • yolu bulmak: hidayet türkoğlu gibi kendini bilmezler öncekileri suçlayıp basketbol için ne yaptılar sorusunu sorarken ben de ona soruyorum. sen ne yapıyorsun? yaptığın sonuçlardan belli. hasan da gelecek seçimde hidayet gibi milletvekili seçilir mi dersiniz? Neden olmasın. Hidayet oluyor da Hasan neden olmasın ki meclis tam ona göre bir yer.(ring) 0 0 Yanıtla

Advertisement