Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi sonrası canlı yayında yorumlarda bulunacak.
AYRILIK SONRASI İLK KEZ KONUŞACAK
Fatih Terim'in 3. döneminde Ümit Davala ile birlikte yardımcı antrenör olarak görev alan ve Terim'in takımdan gönderilmesinin ardından istifa eden Hasan Şaş, ayrılık sonrası ilk kez bir spor programına canlı yayın konuğu oluyor.
AYRILIK SÜRECİNİ ANLATMASI BEKLENİYOR
Bugün oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Ümit Özat ile birlikte derbiyi yorumlayacak olan Hasan Şaş'ın takımdan ayrılış süreci hakkında da yorum yapması bekleniyor.
Son Dakika › Spor › Hasan Şaş Yorumcu Oluyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.