Hıncal Uluç'tan Hamzaoğlu'na: Fatih Hoca'na Yalvar Seni Yamağı Yapsın - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç'tan Hamzaoğlu'na: Fatih Hoca'na Yalvar Seni Yamağı Yapsın

Hıncal Uluç\'tan Hamzaoğlu\'na: Fatih Hoca\'na Yalvar Seni Yamağı Yapsın

Hıncal Uluç, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nu tercihlerinden ve takımı yönetememesinden dolayı yerden yere vururken "Fatih Hoca'na yalvar seni yamağı yapsın." ifadesini kullandı.

17.09.2015 14:06  Güncelleme: 15:30

Usta spor adamı Hıncal Uluç, sezona kötü başlayan ve Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında Atletico Madrid'e 2-0 kaybeden Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nu tercihlerinden ve takımı yönetememesinden dolayı sert bir dille eleştirdi.

"HAMZA GALATASARAY'LA ALAY EDİYOR"

Sabah'taki köşesinin başlığına "Hamza Galatasaray'la alay ediyor" yazan Hıncal Uluç, "Bak kardeşim Hamza, adının arkasına artık "Hoca" yazmayacağım. Çünkü sen Hoca falan değilsin. Hocalıkla uzaktan yakından ilgin olmadığını, Atletico maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında söylem ve eylemlerinle gösterdin, kanıtladın. Galatasaray'la, alenen ve resmen alay ettin Hamza.. Edersin Hamza Kardeşim.. Edersin.." dedi.

"GALATASARAY'LA KEYFİNİN İSTEDİĞİ GİBİ OYNUYORSUN"

Hamzaoğlu'nu yerden yere vuran Uluç, "Kulüp, tarihinin en kötü başkanı elinde Özbekspor'a dönüşür, hayatında spor da, futbol da olmayan iki kardeşe, sırf İnan Kıraç'ın keyfi için, Galatasaray adı silinen Suada, kulübü on yıldır sömüren kiracıda kalsın diye Dursun Özbek'e teslim edilirse, sen de, koskoca Galatasaray'la böyle keyfinin istediği gibi oynarsın. Bak Hamza, Bu takımın adı Galatasaray. Bu takım, dünyanın hiçbir takımının önüne, kendi sahasında ezik, korkak, mahkum, peşin yenik çıkmaz..." ifadelerini kullandı.

"YASİN'İ BİTİRDİN"

"Şimdi elindeki kadrona bakalım." diyen tecübeli spor adamı, "Bu takımda topla beraber adam eksilterek hızla atak yapacak, ileri top taşıyacak üç futbolcu vardı geçen yıl, sen geldiğinde.. Bruma, Yasin ve Sneijder.. Nasıl akıl ettiysen (Artık o fikrin senden çıktığına olduğuna inanmıyorum ya...) oyunu ileri oynayan bu üç adam üzerine kurdun ve kanatlara yaydın. Rakipler Fener ve Beşiktaş da ellerinden geleni yapınca, Şampiyon oldun. Olur olmaz da takımı şampiyon yapan o futboldan vazgeçtin. Bruma'yı yolladın. Yasin'i de yollamaya kalktın. Gitmedi çocuk.. Yollarsın, anlarım, yerlerine daha iyisini alırsan.. Ama o türde tek kişi almadın, Bruma gidince. Üstelik Yasin'i de yok ettin. Çocuğun moralini, kendine ve hocasına güvenini sıfırlamak için her türlü oyunu oynadın..." ifadelerini kullandı.

"FATİH HOCA'NA YALVAR SENİ YAMAĞI YAPSIN"

Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim üzerinden vuran Uluç, "Sen bu kafanla, Galatasaray alt yapı takımında bile hocalık yapamazsın. Git gene kendine bir küçük takım bul, orda bildiğin gibi at oynat.. Ya da Fatih Hoca'na yalvar, seni gene yamağı yapsın. Onun yanında birkaç sene piş de, büyük takım hocalığı, Galatasaray Hocalığı nasıl olunur, azıcık öğren, öğrenebilirsen.
Seni savunanlar bir de "İyi Galatasaraylı" diyorlar.. Değilsin. O bile değilsin.. Galatasaraylı olsan, salı gecesi Ali Sami Yen Arena'yı "Eski" Galatasaray Hocası olarak terk ederdin." dedi.

Son Dakika Spor Hıncal Uluç'tan Hamzaoğlu'na: Fatih Hoca'na Yalvar Seni Yamağı Yapsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • babaeskili: Hıncal abim ne düşünüyorsa doğrudur yılların birikimi 1 10 Yanıtla
  • Camdaki Kumru: Sen hala yaşıyormusun ,senin yaşıtların öbür tarafta tavla atıyor! 6 3 Yanıtla
  • konyali: bunlarin sabrisi var 4 4 Yanıtla
    Saraylı süvari: Sizinde Asenanız var yavrimmmm. 0 0
  • aboooooowww: kavgada bile söylenmez 6 1 Yanıtla
  • hakancan: ulan şebek kılıklı kikirdek ben bir fenerbahçe li olarak şunu gönül rahatlığıyla söylerim sen hamza hocanın çükü bile olamazsın o yüzden şunu söylemek isterim BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI diye sen adam olmadığına göre...... 6 1 Yanıtla
    Hasan: Bir fenerli olarak tabi istersin Hamza hocayi. Nede olsa sizin ekmeginize yağ sürüyor 2 0 Dogru: Bende FB liyim fakat Hamza Hoca iyi bir hocadir. Hincal in futbolla alakasi yok. Topu karpuz sanan biri. Yorumlarini izlede gör.... Kardesim bu atletico madrid 2-0 cok normal. GS kadrosu zayif. Hoca ne yapsin. Bende Futbol Hocasiyim Hamzayi ancak hocalar anlar. Fatih ne yapti? Kadro zengin olunca nenem bile sampiyon yapar... 1 0
  • ....: ağır olmuş hıncal yavaşşş 6 0 Yanıtla
  • ASLANLAR: BU MUMYALAR HALA YAŞIYAR VE İNSANLARA HAKARET EDİYOR ÖLÜNDE KURTULALIM SİZDEN KOKMUŞLAR 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement