İlhan Cavcav: TFF'yi Terim mi Yönetiyor? - Son Dakika
Spor

İlhan Cavcav: TFF'yi Terim mi Yönetiyor?

İlhan Cavcav: TFF\'yi Terim mi Yönetiyor?

İlhan Cavcav, yabancı transferlerin ücretleri konusunda Servet Yardımcı'yla tartıştı. Cavcav, "Fatih Hoca bu konuda çalışıyor." diyen Yardımcı'ya "TFF'yi Terim mi yönetiyor?" diye çıkıştı.

05.08.2015 13:58  Güncelleme: 14:28

Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

CAVCAV'DAN ÜCRET RİCASI

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Kulüpler Birliği'nin kurucu başkanı İlhan Cavcav, yabancı futbolcu transfer ücretlerinden Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) verilen payın makul seviyeye çekilmesini istedi. Hasköy Salonu'ndan çıkışta merdiven başında ayaküstü gelişen bu istek karşısında TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı (üstte), TFF'nin bu konuda teknik bir çalışma yaptığı bilgisini aktardı.

"SADECE MESELE BU DEĞİL"

Ancak tatmin olmayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, konunun önemli olduğunu, ekonomisi güçlü kulüplerle, güçlü olmayanlar arasında haksız rekabete yol açtığını belirtip, "Sadece mesele bu da değil, işin başka boyutları da var." diye talebini bildirmekte ısrarlı davrandı.

"SENDEN DE ŞİKAYETÇİYİM, SERVET BEY!"

Servet Yardımcı konuyu medya önünde tartışmamak için, "Fatih Hoca (Terim) bu konuda önemli bir çalışma yapıyor." diye geçiştirmek isteyince sinirlenen Cavcav, Yardımcı'nın yakasına yapışarak, "Federasyonu kim yönetiyor, siz mi yoksa Fatih Hoca mı? Senden de şikâyetçiyim, Servet Bey" diye sitemini iletti. Kayserispor Başkanı Recep Mamur araya girerek "Konu, kulüpler lehine düzeltilecek, İlhan ağabey, Yıldırım Başkan bunun sözünü verdi." diye Cavcav'ı sakinleştirdi.

"DERDİMİ KİME ANLATACAĞIM?"

Cavcav, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Mesele yanlış anlaşılmasın Fatih Terim, bu ülkenin en önemli futbol adamlarından biridir ama ben kulüp başkanı olarak, sorunlarımı gidip Fatih Terim'e mi anlatacağım yoksa TFF yönetimine mi, tepkim buna." diye rahatsızlığını getirdi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören de, yabancı oyuncu lisans ücretlerinde yeni düzenlemeye gideceklerini açıkladı.

Son Dakika Spor İlhan Cavcav: TFF'yi Terim mi Yönetiyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İSMET DOGAN: lan fatih herşeye burnunu degdirmesen olmaz deyilmi alyorsun ayda 400 000 tl otur oturdugun yerde haram olsun o parada benim param varsa İŞALLAH irin olup içinde bulunur o irinler 3 3 Yanıtla
  • Türkiye: Satılık köpeksin para için maç satıyorsun cav cav 5 1 Yanıtla
  • 1-34: CAV CAV hav hav ölmedin gitti bu ne hırs yav 2 2 Yanıtla
  • asi horoz: CAV CAV doğru söylüyor 0 1 Yanıtla
  • GsLi: doymadilar bi doymadilar 1 0 Yanıtla
  • tırı vırı : bunak ilk defa doğru birşey söyledi yediği birşey dokundu herhalde 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Bilge Eren: Derin Devlet, Mehmet Ağar, fatih terim... Köy kentlisi, görgüsüz, saygısız bir adamın peşine takılmışlar, gidiyorlar... 0 0 Yanıtla

Advertisement