İrfan Koç: "Beşiktaş'ı Rahatlıkla Yenebiliriz" - Son Dakika
Spor

İrfan Koç: "Beşiktaş'ı Rahatlıkla Yenebiliriz"

İrfan Koç: "Beşiktaş\'ı Rahatlıkla Yenebiliriz"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, her zaman için zirveyi hedefleyen bir takım olduklarını ve Beşiktaş maçından 3 puan ile ayrılarak taraftarlarına sevinç yaşatmak istediklerini söyledi.

06.11.2012 13:57

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, her zaman için zirveyi hedefleyen bir takım olduklarını ve Beşiktaş maçından 3 puan ile ayrılarak taraftarlarına sevinç yaşatmak istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşılaşmasında aldıkları galibiyeti Kasımpaşaspor maçı ile devam ettirmek istediklerini ifade eden Koç, "Kasımpaşaspor'a yenilmemiz üzücü oldu. Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyeti seriyi dönüştürerek galip gelmek istiyorduk. Bu açıdan bu maç bizim için çok önemliydi ama değerlendiremedik" diye konuştu.

"TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ"

Cuma günü oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasından 3 puan ile döneceklerine inandığını belirten İrfan Koç, "Biz iyi bir takımız ve iyi top oynuyoruz. Ligde bu sezon bir çok takım aynı sıkıntıyı yaşıyor. Beşiktaş maçında sahadan 3 puan ile ayrılarak hem bu mağlubiyeti unutturmak hemde çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

"RAHATLIKLA YENEBİLİRİZ"

Siyah-beyazlı ekip karşısında galibiyet elde edecek kalitede bir takım olduklarının altını çizen Koç, "Beşiktaş'ı daha öncede mağlup ettik. Bu maçtada rahatlıkla yenebiliriz. İyi bir takımız ve kadro kalitemiz buna müsait. İstanbul'dan 3 puan ile dönerek taraftarlarımıza sevinç yaşatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMIZ"

Hedeflerinin her sene olduğu gibi yine zirve olduğunu kaydeden Koç, "Sezon sonu için öncelikli hedefimiz yine ilk 5 içerisinde yer almak. Her sene zirveye oynayan bir takımız. Geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftasında da benzer bir performans sergilemiştik. Bu sezon da hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı taraftarların Kasımpaşaspor karşılaşmasında gösterdikleri alkışlı protestoyu değerlendiren İrfan Koç, "Taraftarımız tepki göstermekte haklı. Zirveyi hedefleyen bir ekip olduğumuz için bu maçlarda puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Bizim taraftarımız bir özelliği var. Takımımız yense de yenilse de her zaman destek veriyor. Bundan sonraki maçlarda da taraftarımızın desteği ile iyi sonuçlar almak istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İrfan Koç: 'Beşiktaş'ı Rahatlıkla Yenebiliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement