İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün oynanan maçlar - Son Dakika
Spor

İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün oynanan maçlar

İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası\'nda bugün oynanan maçlar

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası, Antalya'da devam ediyor. Bugün oynanan maçlarda B grubunda İskoçya, Galler'i 3-2 mağlup etti. İngiltere ise Yunanistan'ı 5-0 yenerek galip geldi. C grubunda ise Ukrayna, Danimarka'yı 8-0 mağlup etti ve İtalya, Sırbistan'ı 2-0 yendi. Yarın ise Türkiye ev sahibi olarak Belçika ile, Fransa Polonya ile, İskoçya İngiltere ile ve Almanya Galler ile karşılaşacak.

22.05.2024 19:27

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunca düzenlenen 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası, Antalya'da devam ediyor.

Serik ilçesi süren şampiyonada bugün oynanan maçlarda B grubunda İskoçya ile Galler karşılaştı. Karşılaşmayı İskoçya 3-2 kazandı. B grubunun diğer maçında ise İngiltere, Yunanistan'ı 5-0 mağlup etti.

Günün diğer maçlarında C grubunda Danimarka ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ukrayna 8-0 kazandı. C grubunun diğer maçında ise İtalya, Sırbistan'ı 2-0 yendi.

Şampiyona yarın A grubunda ev sahibi Türkiye ile Belçika, Fransa ile Polonya, B grubunda İskoçya ile İngiltere, Almanya- Galler maçları ile devam edecek.

Türkiye ikinci maçını yarın saat 10.30'da Calista Sports Center sahasında oynayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün oynanan maçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement