Isparta Emniyet Müdürü Or'dan Takımlara Ziyaret - Son Dakika
Spor

Isparta Emniyet Müdürü Or'dan Takımlara Ziyaret

Isparta Emniyet Müdürü Or\'dan Takımlara Ziyaret

Isparta Embniyet Müdür Mehmet Or, Davraz'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor'u ziyaret etti.

10.07.2013 19:26

Isparta Embniyet Müdür Mehmet Or, Davraz'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor'u ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Mehmet Or, Sirene Davraz Otelin lobisinde Trabzonspor Genel Futbol Koordinatörü Ünal Karaman ve Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile bir süre sohbet etti. Isparta hakkında Karaman ve Aybaba'ya bilgi veren Or, bu takımların Isparta'da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Samet Aybaba Antalyaspor, Ünal Karaman da Trabzonspor formasını Emniyet Müdürü Mehmet Or'a armağan etti. Or da, buna karşılık Isparta gül lokumu hediye etti. Gerek Samet Aybaba'ya gerekse Karaman'a Türkiye'nin adını dışarıda duyurmalarından ötürü teşekkür ettiğini belirten Or, "Her ikisi de saygı duyduğum futbol adamları. Ayrıca Isparta'da kamp yapmaları bizi ayrıca sevindirdi. Kendilerinin buradan iyi anılarla ayrılacağını umuyorum. Kendilerini ziyaret etmekten son derece mutluyum. Kendilerine bundan sonra oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. İnşallah Avrupa maçlarında bizleri sevindirirler" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Isparta Emniyet Müdürü Or'dan Takımlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement