İzmirli Cimnastik Antrenörü ve Milli Sporcumuz Avrupa'da Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika
Spor

İzmirli Cimnastik Antrenörü ve Milli Sporcumuz Avrupa'da Ödüle Layık Görüldü

İzmirli Cimnastik Antrenörü ve Milli Sporcumuz Avrupa\'da Ödüle Layık Görüldü

Artistik Cimnastik Milli Takımı'nın İzmirli başantrenörü Yılmaz Göktekin ve İzmir'de yetişen milli sporcu Adem Asil, Avrupa Cimnastik Birliği tarafından yılın antrenörü ve erkek cimnastikçisi ödüllerine layık görüldü. Adem Asil, geçen yıl ve bu yıl düzenlenen şampiyonalarda elde ettiği başarılarla ödüle layık görülürken, Yılmaz Göktekin de milli cimnastikçileri yetiştirmesi ve başarılarıyla büyük onura layık görüldü. İzmirli sporcuların başarısı kenti gururlandırdı.

16.06.2023 12:17
p>Artistik Cimnastik Milli Takımı'nın İzmirli başantrenörü Yılmaz Göktekin ve İzmir'de yetişen milli gururlarımızdan Adem Asil'in Avrupa'da büyük ödüle layık görülmesi kenti yine gururlandırdı.

Avrupa Cimnastik Birliği tarafından 2022 ödülleri için aday gösterilen isimlerden Mısır asıllı Türk milli sporcu Adem Asil, yılın erkek cimnastikçisi, Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı Başantrenörü Yılmaz Göktekin ise yılın antrenörü seçilme başarısı gösterdi. Geçen yıl İngiltere'de düzenlenen 51'inci Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda halka aletinde altın, Almanya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda halka aletinde gümüş, genel tasnifte de bronz madalya elde eden, bu yıl da Antalya'daki 10'uncu Erkekler ve Kadınlar Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda genel tasnif ve halkada altın madalya kazanan Adem Asil, Avrupa'da ödüllendirildi. Adem Asil, İbrahim Çolak, Ahmet Önder gibi milli cimnastikçileri yetiştiren Yılmaz Göktekin de büyük onura layık görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İzmirli Cimnastik Antrenörü ve Milli Sporcumuz Avrupa'da Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement