Jimmy Gözüne Bu Kez Fenerbahçe'yi Kestirdi - Son Dakika
Spor

Jimmy Gözüne Bu Kez Fenerbahçe'yi Kestirdi

Jimmy Gözüne Bu Kez Fenerbahçe\'yi Kestirdi

Galatasaray'a karşı verdiği gol sözünü tutan Gençlerbirliği futbolcusu Jimmy Durmaz, bu kez de Fenerbahçe maçı için taraftarlara gol sözü verdi.

28.02.2014 11:06  Güncelleme: 11:03

HALİL İBRAHİM AVŞAR - Galatasaray'a geçen sezon verdiği gol sözünü tutan Gençlerbirliği futbolcusu Jimmy Durmaz, bu kez de yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı için taraftarlara söz verdi.

Jimmy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyle karşılaşacaklarını ancak her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi.

Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynamanın tabii ki heyecan verici olduğunu dile getiren Jimmy, "Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe'yi yeneceğine inanıyorum" dedi.

İsveç Milli Takımı'nın Türkiye ile oynayacağı maçın kadrosuna da çağrılan Jimmy, geçen sezon 3-3 tamamlanan Galatasaray maçından önce verdiği gol sözünü tuttuğunun hatırlatılması üzerine, "Şimdi de gol atacağım. Her zaman gol atmaya çalışıyorum. Oynamak istediğim bir maç. Takımıma en iyi şekilde yardım edebilmek için tabii ki Fenerbahçe'ye karşı da gol atacağım" diye konuştu.

"Zaman gösterecek"

Jimmy, transfer dönemlerinde adının sürekli başka takımlarla anılmasıyla ilgili de "Herkesin hayali dünyanın en iyi takımlarında oynamaktır. Herkes en iyi seviyeye çıkmak ister. Ancak bunu zaman gösterir" ifadesini kullandı.

Gençlerbirliği'nde Türk statüsünde oynayan 1989 doğumlu futbolcu, şöyle devam etti:

"Yarın sakatlanmayacağınızın hiçbir garantisi yok. O yüzden futbolda ne olacağını kestiremezsiniz. İnsanın kendi geleceğini görmesi zor. Küçükken hayalim Barcelona'da oynamaktı. Ancak şu an bunun hayalini kurmak için yaşım biraz geç ama tabii ki Türkiye'de olsun, İngiltere, İspanya ya da İtalya'da olsun en iyi takımlarda oynamak isterim. Bunu zaman gösterecek. Ben sadece çok çalışmaya devam edeceğim."

Mervan Çelik: "Umarım Fenerbahçe'yi yeneriz"

Gençlerbirliği'nin bir diğer İsveç doğumlu futbolcusu Mervan Çelik de Fenerbahçe karşısında sahaya çıkıp görevlerini yapacaklarını belirtti.

İtalya Serie A tecrübesi bulunan Mervan, Türkiye'de henüz gol atamadığını anımsatarak, "Fenerbahçe maçında gol atabilirsem kariyerim için çok iyi olacak. Bundan daha iyisi olamaz. Umarım Fenerbahçe'yi yeneriz" değerlendirmesinde bulundu.

Kısa süreli Glasgow Rangers macerası da yaşayan Mervan, Türkiye'de henüz kendisini gösteremediğini kaydederek, performansını sürekli artırmak için antrenmanlarda çok çalıştığını sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Jimmy Gözüne Bu Kez Fenerbahçe'yi Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement