Kadıköy'de Çarpışma! - Son Dakika
Spor

Kadıköy'de Çarpışma!

Kadıköy\'de Çarpışma!

Spor Toto Süper Lig 11.

06.11.2010 10:08

Spor Toto Süper Lig 11. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, kendi evinde Eskişehirspor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Karşılaşmada Gezer'in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Asım Mustafa Öz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Suat Arslanboğa.

LigTV'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika canlı olarak takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'DE TEK HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligde son iki maçından beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, Eskişehirspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Fenerbahçe, ligin 8. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 4-1 yendikten sonra 9. haftada kendi sahasında Galatasaray ile 0-0, 10. haftada da deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, ligde son 2 haftada sadece 1 gol atabildi.

LUGANO TAKIMA DÖNÜYOR

Bursaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Diego Lugano'nun, cumartesi günkü maçta ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Özer, Niang, Dia, Selçuk, İlhan, Gökhan Gönül ve Güiza'nın tedavileri devam ediyor.

UYGUN'UN TAKIMI PUAN İÇİN GELİYOR

Deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Eskişehirspor ise İstanbul'a puan veya puanlar için geliyor.

Sezon başında alınan kötü sonuçların ardından Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmiş ve ardından yerine Bülent Uygun getirilmişti. Uygun yönetimindeki dördüncü maçına çıkacak olan Es-Es, karşılaşmadan puan veya puanlar almak istiyor.

Karşılaşma öncesi alınan bilgilere göre Eskişehirspor'da kart cezalısı Sezgin, sakatlıkları bulunan Bülent Kocabey ve Ümit Karan'ın bulunmadığı öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan

Okan (Gökhan Gönül)

Lugano

Yobo

Caner

Mehmet Topuz

Cristian

Emre

Andre Santos

Alex

Semih

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa

Volkan

Nadareviç

Sadıgov

Doğa

Pele

Erkan

Sezer

Adem

Batuhan

Jaycee

SAAT: 19.00

HAKEM: Bünyamin Gezer

STAT: Şükrü Saracoğlu

YAYIN: LigTV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

İÇ SAHADA TEK YENİLGİ

Fenerbahçe, lig tarihi boyunca Eskişehirspor ile kendi sahasında 24 maç yaptı. Fenerbahçe bu 24 maçta rakibine sadece 1 kez yenilirken (1987-88 sezonu 4.hafta 0-4) 19 kez kazandı, 4 maç berabere bitti. İki takım arasında toplamda oynanan 48 lig maçında ise 24 kez Fenerbahçe galip geldi, 12 maç berabere bitti, 12 maçı Eskişehirspor kazandı. Oynanan 48 maçta Fenerbahçe 72 gol, Eskişehirspor ise 46 gol kaydetti. Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor ile oynadığı son 4 lig maçını kazandı. Fenerbahçe ev sahibi olduğu 1988-89 sezonunda 3-1, 1995-96 sezonunda 6-0, 2008-09 sezonunda 2-1, geçen sezonda 2-0 galip gelmişti.

F.BAHÇE BOL GOLLÜ KAZANIYOR

Aykut Kocaman döneminde Süper Lig'de 10 maç, Avrupa Kupalarında 4 maç olmak üzere toplam 14 resmi karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe bu maçlarda 5 kez kazandı. Fenerbahçe 5 galibiyetinde de rakiplerine en az 3 gol attı. Fenerbahçe sahasında seyircisiz maçta M.P. Antalyaspor'u 4-0 ve Manisaspor'u 4-2 yenerken 6.haftada deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-2, geçen hafta sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0, 8.haftada Konyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kadıköy'de Çarpışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement