Kadın ve Çocuk Taraftarlar Trabzonspor'a Uğurlu Geliyor - Son Dakika
Spor

Kadın ve Çocuk Taraftarlar Trabzonspor'a Uğurlu Geliyor

Kadın ve Çocuk Taraftarlar Trabzonspor\'a Uğurlu Geliyor

Ligin ilk yarısının son haftasında oynanan Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle kendi sahasında bir maç seyircisiz oynama cezası verilen Trabzonspor, Karabükspor'u kadın ve çocuk seyircileriyle ağırlayacak.

19.01.2013 12:33

Ligin ilk yarısının son haftasında oynanan Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle kendi sahasında bir maç seyircisiz oynama cezası verilen Trabzonspor, Karabükspor'u kadın ve çocuk seyircileriyle ağırlayacak. Bu sezon 4'üncü kez kadın ve çocuk taraftarların önünde maça çıkacak olan bordo mavililer bu maçlarda mağlubiyet almadı.

Trabzonspor'un geçen sezondan kalan cezası nedeniyle bu sezon Avni Aker'de oynanan ilk üç maça sadece kadın ve 12 yaş altındaki çocuk seyirciler alınmıştı. Bordo mavililer, kadın ve çocuk seyircileri karşısında oynadığı maçlarda Elazığspor'u 2–0, Sivasspor'u 1–0 mağlup etmiş, Mersin İdman Yurdu ile de 1–1 berabere kalarak 3 maçta 7 puan toplamıştı. Kadın ve çocuk seyircilerinin karşısında hiç yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, yarınki Karabükspor karşılaşmasıyla bu sezon kendi sahasında 4'üncü kez seyircisiz bir maçta kadın ve çocuk taraftarıyla buluşacak. Bordo mavililer, ligin 5'inci haftasında deplasmanda yaptığı Fenerbahçe maçını da sarı lacivertli takımın cezası nedeniyle kadın ve çocukların önünde oynamıştı.

VİTTEK'E 'KARAMAN' ENGELİ

Trabzonspor'da 12 yabancı futbolcunun azaltılması kapsamında gönderilecek oyuncular arasında ilk sıralarda bulunan Slovak oyuncu Robert Vittek'in sezon sonuna kadar takımda kalmayı garantilediği belirtildi. Yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın 'bir şans daha verilmesi gerek' diyerek Teknik Direktör Şenol Güneş'i ikna etmesi sonrasında Vittek'in kupa maçlarında gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne girdiği vurgulandı. Güneş ve Karaman'ın yaptıkları toplantıda, "Forvet oyuncularının formsuzluğu nedeniyle her hafta birini oynatmak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle Vittek de alternatif olarak tutulabilir" kararı aldığı vurgulandı.

SARI ALARM

Trabzonspor'da Karabükspor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Bordo mavililerde Afrika Kupası nedeniyle milli takımda bulunan Fildişi Sahilli oyuncu Zokora'nın yanı sıra Yasin, Janko, Soner ve Serkan 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların zorlu kupa ve lig maratonu öncesinde cezalı duruma düşmemesi için teknik heyet tarafından uyarıldığı belirtildi.

TOLGA DİNLENDİRİLECEK

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Mersin İdmanyurdu maçında sağ üst adalesinde meydana gelen çekme nedeniyle ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Tolga Zengin'in Karabükspor karşısında dinlendirileceği belirtildi. İstanbul'da kontrolden geçirilen Tolga'nın önemli bir sakatlığı olmadığı belirtilirken, Güneş'in bu oyuncunun maç yoğunluğunun artacağını göz önünde bulundurarak dinlendirilmesini istediği öğrenildi,

TRABZONSPOR'UN KARABÜKSPOR MUHTEMEL 11'İ:

Onur– Serkan, Mustafa, Celustka, Emerson – Aykut, Alanzinho, Colman, Adrian, Olcan, Vittek.

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kadın ve Çocuk Taraftarlar Trabzonspor'a Uğurlu Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement