Kadın Voleybolcular Tekme Tokat Birbirine Girdi - Son Dakika
Spor

Kadın Voleybolcular Tekme Tokat Birbirine Girdi

ÜNİLİG Kadın Voleybol Final maçında Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi maçında kadın voleybolcular tekme tokat kavga etti.

11.03.2016 10:57  Güncelleme: 11:27

Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda oynanan ÜNİLİG Kadın Voleybol Yarı Final C Grubu final maçında, Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi karşı karşıya geldi. Elazığ Fırat Üniversitesi'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdiği maçta olaylar çıktı.

POLİS GÜÇLÜKLE AYIRDI

İlk seti alan ama sonra peş peşe 3 set kaybederek liderliği Elazığ Fırat Üniversitesine kaptıran Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncuları maç içerisinde rakipleri ile tartıştı. Maç içerisinde sürekli bir birlerine laf atan oyuncular maçın sona ermesi ile birlikte bir anda kavga etmeye başladı. Tekme tokat birbirine saldıran kadın voleybolcuları polis güçlükle ayırdı.

HALAY ÇEKİP EĞLENDİLER!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; maç sonunda oyuncuları sakinleştirmek için polisin yoğun çabası sonuç verdi. Kavga eden tarafları antrenörlerde sakinleştirmeye çalışırken bu esnada karşılıklı atışmalarda devam etti. Tam kavga bitti dendiği anda bu defa da benc yanında bulunan bazı oyuncular birbirlerine saldırdı. Bu esnada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncularından Eda isimli sporcu baygınlık geçirdi. Grubu lider bitiren Elazığ Fırat Üniversitesi oyuncuları kavga sonra salon önünde bulunan Suriyeli çocuklarla halay çekip eğlendiler.

Kadın Voleybolcular Tekme Tokat Birbirine Girdi

Son Dakika Spor Kadın Voleybolcular Tekme Tokat Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gavuroglu: Bu milletin kadinida ayni erkegide bildikleri tek sey SIDDET 3 4 Yanıtla
  • polııııss: polısde mal gıbı bakıyor al sana polıs ıste boyle davarları polıs yaparsan olacagı bu 2 4 Yanıtla
  • mözel: Mallar birbirlerini yiyorlar...adamlarda ayırma bahanesi ile oralarını buralarını elliyorlar...keşke hergün bu mallar birbirlerine girsede, bizde yolumuzu bulsak demişlerdir 3 2 Yanıtla
  • anlayana: acun ılıca 8 yıl dır SULVIVOR da öğretiyor şimdi uygulama yapan gençlere suç bulmamak lazım 4 0 Yanıtla
  • Gerçekler...: Bize göre bir spor değil ya bu gencecik kızlar mini şortlar ile ne sporu ya izleyenler hepsinin ne görmeye geldiği belli... 2 0 Yanıtla
  • vatndaş: hımm kız kavgası en sevdiğim 0 1 Yanıtla
  • HAKAN: BUNLARINBİRYERLERİKALKMIŞ BELLİ 1 0 Yanıtla

Advertisement