Karabük'te Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı - Son Dakika
Spor

Karabük'te Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı

Karabük\'te Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı

Karabük, tarihinde ilk kez uluslararası bir salon organizasyonuna ev sahipliği yaparak 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonaya katılacak olan 6 ülkeden gelen kadın ve erkek voleybol takımları, Karabük'te antrenmanlarını gerçekleştirdi. İlk gelen takımlar olan İtalya ve Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımları, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda antrenman yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, antrenmanları izleyerek sporcularla sohbet etti.

10.07.2023 23:21  Güncelleme: 23:22

Tarihinde ilk kez uluslararası bir salon organizasyonunun ev sahipliğini üstlenen Karabük'te 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 11-22 Temmuz'da düzenlenecek şampiyonaya, 6 ülkeden gelen kadın ve erkek voleybol takımları idmanlarını gerçekleştirdi.

Kentte ilk gelen İtalya ve Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda antrenman yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile antrenmanları izleyerek sporcularla sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karabük'te Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement