Karabükspor'da Bayramlaşma - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Bayramlaşma

Karabükspor\'da Bayramlaşma

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç.Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Trbzonspor maçı sonrası saha nedeniyle kendi üzerlerinden TFF'nin eleştirilmesine tepki göstererek, "Trabzon bizim abimizdir ve örnek aldığımız bir takımdır."

20.08.2012 20:40

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Trbzonspor maçı sonrası saha nedeniyle kendi üzerlerinden TFF'nin eleştirilmesine tepki göstererek, "Trabzon bizim abimizdir ve örnek aldığımız bir takımdır. Bizim üzerinden TFF'nin eleştirilmesine ve yıpratılmasına çok üzüldük" dedi.

Karabükspor, Metin Türker Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ve yöneticiler futbolcularla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma öncesi Başkan Şahin basına kapalı olarak futbolcularla bir süre görüşme yaparak Trabzon maçı ile ilgili konuşma yaptı. Konuşma sonrası futbolcular ve kulüp yönetimi

bayramlaştıktan sonra Cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Bayramlaşma sonrası gazetecilerle birlikte kulüp binasında bir araya gelen Başkan Şahin, konuşmasına, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Trabzonspor A2 oyuncusu Burak Hacı Hamzaoğlu için Trabzon camiasını başsağlığı ile diledi.

Tarbzonspor maçından sonra saha zemini nedeni ile çok eleştirdiklerini ve buna saygı duyduklarını, ancak bu durum üzerinden başka kurumların yıpratılmak istenmesine de anlam veremediklerini vurgulayan Başkan Şahin,

"Trabzonspor maçını oynadıktan sonra bayramın birinci ve ikinci günü basın kamuoyunda Karabükspor camiası üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) konuşularak, yıpratılması beni kulüp başkanı olarak ziyadesiyle üzdü. Tabii ki futbolcu sağlığı çok önemli. Büyük yatırımlar yapılıyor. O yüzden tabii ki haklılar. Biz sahanın ve zeminin bozuk olması nedeniyle her şeyden önce kulübüm ve camia adına özür dikliyorum. Böyle bir zeminde oynamak bizde istemedik. Bu konuda yapılan eleştirilerde herkes haklı. Bu sahada bizde oynamak istemezdik. Biz her türlü eleştiriye açığız. Ancak bu saha yüzünden federasyona saldırılması bizi üzdü. Kurumların yıpratılmaması lazım. Hepimizin TFF'ye ihtiyacı var. Çok önemsiyoruz bu kurumu. Bu saha nedeni ile biz dersimizi aldık, gerekeni yapacağız, maçlarımızı nere de derlerse de yaparız. Bizim üzerimizden TFF'nin yıpratılması bizi son derece üzmüştür, Ben bizim üzerimizden eleştirilere maruz kalan federasyon başkanı ve yetkililerinden özür diliyorum" diye konuştu.

20-25 gün önce sahanın Türkiye'nin en güzel zeminine de sahip olduğunu anlatan Şahin, şunları söyledi:

"Ama elden gelmeyen nedenle bu zemin bu hale geldi ve gerekli çalışmaları yaptık yapmaya de devam ediyoruz. Tabii ki eleştirilebilir. Eleştiriye her zaman açığız. Ama kurumların bu kadar gündemde bu olayı tutarak zedelenmesi, laf işitmesi, söz işitmesi bizleri çok üzdü. Ben bizim yüzümüzden eleştirilen TFF Başkanımız ve yönetiminden özür diliyorum. Biz bunu hak etmiyoruz, TFF'de hak etmiyor. Trabzonspor bizim abimiz ve Karadeniz'in temsilcisi abisi. Bu yüzden Trabzon bizim her zaman örnek aldığımız, bu şehirde Trabzonluların yaşadığı ve gururlandığımız bir takımdır. Biz hiçbir zaman bazı kurumları ve takımları bu konuda eleştirmedik. Hoşgörülü olmaya çalıştık. Belki biz küçük görülebiliriz ve figüran görülebiliriz. Anadolu takımları özellikle 4 büyük abisi bize sevgi gösterecek, saygıyı bekleyecek. Büyükler sevgi gösterirse, küçükler saygı duyar. Trabzonspor'u biz bir abi olarak ve örnek olarak görüyoruz. Anadolu'nun sesi olarak

görüyoruz. Ama abimizden sevgi görmek istiyoruz. Bunada hakkımız vardır diye düşünüyorum. Şimdiye kadar hiçbir şekilde yönetimimi ve takımımı tutmak istemiyorum. Hep kulağımızı tıkadık, ssutuk. Bizim üzerimizden başkaları yıpratılmaya çalışması bizi üzer. Kimin kimle sorunu varsa bir araya gelip çözsünler. Biz bunu talep ediyoruz."

Maçtan önce Trabzonlular ile maçın başka ilde oynanmasını değerlendirdiklerini ancak başka alternatifleri olmadığı için Karabük'te oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Biz Trabzonspor maçını nerede isterlerse oynarız dedik. Ankara'da dediler, 19 Mayıs Stadı bakımda, Bolu'da, Zonguldak'ta, Kastamonu'da oynayamayız. Aydınlatma yok. Trabzon'da oynayalım dedim cezaları varmış orası da olmadı. Bana İstanbul'da Olimpiyat Stadında oynayalım dediler. Trabzonsporlular maçı Olimpiyat Stadında oynayalım 60 bin kişi gelir sizde para kazanırsınız dedi, bu benim zoruma gitti. 60 bin Trabzonspor taraftarına oynayacağıma Trabzon'a gider oynarım. Samsun'da oynayalım dediler bize orası 400 kilometre. Benim taraftarım da takımını özledi. Çevre illerden bizim maçlarımıza gelenler var. Bizde aynı şartlarda oynadık. Patates tarlası diyorlar bizim stada evet doğru. Zaruret vardı oynadık berbere kaldık. Galip gelseydik kim bilir neler diyeceklerdi. TFF'ye hepimizin ihtiyacı var. O olmasa mahalle maçlarına döner maçlar. Bu eleştirileri TFF ve biz hak etmedik." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement