Karabükspor Michael Skibbe ile İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Karabükspor Michael Skibbe ile İlk İdmanına Çıktı

Karabükspor Michael Skibbe ile İlk İdmanına Çıktı

Kardemir D.Ç Karabükspor yeni teknik direktörü Michael Skibbe ile bugün ilk idmanını gerçekleşti.

06.07.2012 16:45

Süper Lig takımlarından

Kardemir D.Ç Karabükspor yeni teknik direktörü Michael Skibbe ile bugün ilk idmanını gerçekleşti. Teknik direktör Skibbe, yapılan transferlerle iyi bir takım oluşturacağını düşündüğünü ve takımın süper ligde oynayarak kalıı olduğunu göstermek istediklerini söyledi.

Çamlık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Shelton ve Mustafa Sarp katılmadı. İdman öncesi futbolcularla kısa bir konuşma yapan tecrübeli çalıştırıcı Skibbe, sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirterek, geçtiğimiz gün 24 yaşına basan Anıl'ı kutladı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Michael Skibbe yeni sezon öncesi kulüp başkanı Nevzat Şahin ve futbol şube sorumlusu İsmail Durak'ın koordinesi ile aktif bir transfer çalışmaları yapıldığını söyleyerek, "Ligin başlamasına daha zaman olduğu için bir veya iki oyuncu daha alabiliriz, kesin olmamak kaydıyla. Bunların arasında Selim Teber'i sayabiliriz. Çok uzun zamandır bildiğim bir oyuncu. Kampa çağırdık ve şuan için gayet iyi diyor. Bu gidişle bu işin olmasına pozitif bakıyoruz. İyi bir takım oluşturabileceğimizi düşünüyorum ve bu takımın süper lig'de oynayabileceğini ve kalıcı olduğunu göstermek istiyorum" dedi.

Gerede'de başlayacakları kampta kadrolarına kattıkları geç oyunculara fırsat verip son durumlarını değerlendireceklerini de anlatan Skibbe, "Bu genç oyuncuların dışında ligde oynayan ve lig tecrübesi olan orta yaş diyebileceğimiz oyuncuları göz ardı etmedik. Örneğin Manisa'dan aldığımız Yiğit ve Ahmet gibi oyuncular. Takıma hemen katkı sağlayacak oyuncularda var. Önümüzdeki iki haftalık Gerede programında Süper Lig'de bize yardımcı olacak hazır oyuncu var mı, yok mu onun tespitini yapacağız" diye konuştu.

Mehmet Yıldız'ın şike davasında aldığı ceza ile ilgili bir soruya ise Skibbe, "Mehmet Yıldız'a ben her şeyden önce sportif açıdan ne kadar değer veriyorsam, insan olarak saygı duyan bir sporcuyum. Bizim ve Kulüp adına en son verilecek kararda hepimiz için iyi bir karar çıkıp onun sportif yaşantısına ve bize olan katkısından dolayı bir ceza yememesi arzumuz. Biz bu işe pozitif baktığımızdan mahkemelerin vereceği karara inandığımızdan Mehmet'in gelecekte oynanama gibi bir soru işareti kafamızda yok ve olmayacakta" cevabını verdi.

Özellikle Avusturya kampı dönemini heyecanla beklediğini de ifade eden Michael Skibbe,

"Çünkü orada taktik ağırlıklı ve top ağırlıklı çalışmalarımız olacak. Gerede kondisyon ve kuvvet yüklememiz bittiğinden Avusturya'da

oynayacağımız hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Düz koşu ve 5'e 2 top mücadelesi yapan kırmızı mavili açma germe ile idmanını tamamladı. İdman sonrası önceki gün 24 yaşına basan Anıl Karaer'i takım arkadaşları Brezilya usulü yumurta atıp un dökerek kutladı.

Takım bugün Bolu'nun Gerede ilçesine geçerek orak 12 günlük birinci etap kampını gerçekleştirecek. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor Michael Skibbe ile İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement